Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Γυναίκα νόμιζε ότι πήρε κιλά στην καραντίνα και ανακάλυψε πως ήταν έγκυος 10 μέρες πριν γεννήσει

Γυναίκα νόμιζε ότι πήρε κιλά στην καραντίνα και ανακάλυψε πως ήταν έγκυος 10 μέρες πριν γεννήσει

Γυναίκα νόμιζε ότι πήρε κιλά στην καραντίνα και ανακάλυψε πως ήταν έγκυος 10 μέρες πριν γεννήσει

Μία γυναίκα στη Βρετανία γέννησε ένα υγιέστατο μωρό δέκα μόλις ημέρες αφότου συνειδητοποίησε πως δεν είχε παχύνει στο lockdown και τα επιπλέον κιλά οφείλονταν στην πραγματικότητα σεεγκυμοσύνη.

0000

Όπως μεταδίδει το BBC, η Σαμάνθα Χικς από το Πόρτισχεντ, ένιωθε καιρό τα λακτίσματα του βρέφους στην κοιλιά της, αλλά τα απέδιδε σε σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου. Η εγκυμοσύνη της δεν έγινε αντιληπτή ούτε τον περασμένο Νοέμβριο που νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό σε νοσοκομείο του Μπρίστολ.

«Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι ήμουν έγκυος, επειδή είχα κάνει δύο τεστ στο πρόσφατο παρελθόν και είχαν βγει και τα δύο αρνητικά». Όταν η Χικς μεταφέρθηκε με Covid-19 στο νοσοκομείο, οι γιατροί την ρώτησαν αν ήταν έγκυος και εκείνη απάντησε αρνητικά.

Η ίδια δηλώνει τώρα πως το επιπλέον βάρος της το είχε αποδώσει στις συνήθειες της

διατροφής της εν μέσω lockdown. Όσο για το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, το έχουν πολλοί στην οικογένειά της. «Η κοιλιά μου ήταν λίγο πρησμένη αλλά επειδή ένιωθα άρρωστη και δεν ήμουν πολύ καλά, ποτέ δεν σκέφτηκα πως ήμουν έγκυος».

«Ανήμερα τα Χριστούγεννα την ρώτησα αν ήταν σίγουρη πως δεν ήταν έγκυος. Μου απάντησε θετικά και είπε πως ξέρει το σώμα της», θυμάται ο σύζυγός της. «Μετά, την 1η Ιανουαρίου, είχα τα χέρια μου πάνω στη Σαμάνθα και νιώσαμε το μωρό να κλωτσά. Έκανε ένα ακόμα τεστ και βγήκε θετικό».

Ακόμα και τότε, η κα Χικς πίστευε πως είχε ακόμα μπροστά της πέντε ή έξι μήνες μέχρι να γεννήσει και επέστρεψε κανονικά στην δουλειά της, περπατώντας καθημερινά 40 λεπτά από και προς το κέντρο φροντίδας που εργάζεται. Δέκα ημέρες αργότερα όμως ήρθαν οι

συσπάσεις και ο σύζυγός της την πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να γεννήσει.

Οι δύο γονείς έχουν ακόμα δύο γιους, τριών και οχτώ ετών αντίστοιχα, και δεν σκόπευαν να αποκτήσουν άλλα παιδιά. Από εκείνη την ημέρα, φίλοι, συγγενείςαλλά και άγνωστοι σε εκείνους κάτοικοι της περιοχής που έμαθαν την ιστορία τους, τους προσφέρουν δώρα και χρηστικά αντικείμενα για το μωρό. «Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους, πραγματικά» λέει ο κ. Χικς.

Με αφορμή την ιστορία του ζευγαριού, οι υγειονομικές αρχές της περιοχής συμβουλεύουν τους πολίτες να κάνουν πάντα ένα τεστ εγκυμοσύνης πριν από οποιαδήποτε σοβαρή φαρμακευτική αγωγή ή άλλη επεμβατική διαδικασία.

Πηγή : lifo.gr

Leave a Comment