Ψυχαγωγία Ενημέρωση

H Airbnb ψάχνει πέντε άτομα για να τα στείλει δύο μήνες στις Μπαχάμες!

H Airbnb ψάχνει πέντε άτομα για να τα στείλει δύο μήνες στις Μπαχάμες!

Η Airbnb ψάχνει πέντε άτομα για να πάνε δωρεάν δίμηνο ταξίδι στις Μπαχάμες, όπου θα βοηθήσουν σε οικολογικά έργα της Καραϊβικής.

Όσοι επιλέγουν να συμμετέχουν στο «Sabbath», όπως χαρακτηριστικά λέγεται το συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα ταξιδέψουν τους μήνες Απρίλιο και Μάιο στις Μπαχάμες προκειμένου να συμβάλουν στη διατήρηση των φυσικών και πολιτιστικών πόρων της περιοχής.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα της Airbnb αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Bahamas National Trust, μια τοπική μη κερδοσκοπική οργάνωση που προστατεύει 32 από τα εθνικά πάρκα της νησιωτικής χώρας.

Παρόμοια προγράμματα είχαν πραγματοποιηθεί παλαιότερα σε Ιταλία και Ανταρκτική, στα οποία όσοι συμμετείχαν, βοήθησαν σε προγράμματα αναζωογόνησης και έρευνας.

Μη βιαστείτε ωστόσο να κάνετε την αίτηση. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της

0000

Airbnb, οι υποψήφιοι πρέπει να επιδείξουν «δέσμευση ότι θέλουν να συνδράμουν στον τρόπο ζωής στα νησιά».

Οσοι επιλεγούν θα ταξιδέψουν στην Άνδρο (απλή σύμπτωση με τη δική μας Άνδρο), που αποτελεί το τρίτο μεγαλύτερο πλέγμα κοραλλιογενών υφάλων στον κόσμο, για να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός προγράμματος αποκατάστασης κοραλλιογενών υφάλων και να εγκαταστήσουν ένα νέο φυτώριο για την καλλιέργεια θραυσμάτων κοραλλιογενών υφάλων.

Τα σμαραγδένια νερά της Άνδρου στις Μπαχάμες/ Φωτογραφία: Shutterstock

Θα ασχοληθούν επίσης με τη συντήρηση ειδών φιλικών προς τα ύφαλα και θα βοηθήσουν με οικολογικά και ερευνητικά έργα.

Το δίμηνο ταξίδι έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να βοηθήσει τους τοπικούς ηγέτες να δημιουργήσουν βιώσιμες πηγές οικονομικής ανάπτυξης, ώστε οι νέοι τουρίστες που θα επισκέπτονται τις Μπαχάμες να κάνουν κράτηση μέσω της Airbnb.

Εκείνοι που θα επιλεγούν να συμμετέχουν στο Sabbath θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες όπως είναι η ιστιοπλοΐα και η εξερεύνηση θαλάσσιων σπηλαίων που είναι γνωστά μπλε τρύπες.

Οι λεγόμενες μπλε τρύπες/Φωτογραφία: Shutterstock

Οι Μπαχάμες, που αποτελούνται από περισσότερα από 700 νησιά, εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τον τουρισμό ενώ μεγάλο τμήμα του καταστράφηκε πέρυσι από τον τυφώνα Dorian.

Φωτογραφία: Shutterstock

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να είναι διαθέσιμοι καθ 'όλη τη διάρκεια του Απριλίου και του Μαΐου 2020. Πρέπει επίσης να μιλούν καλά Αγγλικά και να είναι από μία από τις 34 επιλέξιμες χώρες, όπως η Κίνα, η Ινδία, η Νέα Ζηλανδία και ΗΠΑ.

Η Airbnb θα ανακοινώσει τους επιτυχόντες στις 25 Μαρτίου. Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να κάνετε αίτηση ΕΔΩ.

Leave a Comment