Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η αμήχανη στιγμή της Ελενας Παπαρίζου -Οταν σκίστηκε το παντελόνι της επί σκηνής [βίντεο]

Η αμήχανη στιγμή της Ελενας Παπαρίζου -Οταν σκίστηκε το παντελόνι της επί σκηνής [βίντεο]

Ένα περιστατικό με ένα ατύχημα που είχε πάνω στη σκηνή παλαιότερα, ανέφερε κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου στο «The Voice», η Έλενα Παπαρίζου.

Αφορμή για να μοιραστεί το περιστατικό η διάσημη τραγουδίστρια, στάθηκε το σχόλιο διαγωνιζόμενου, πως ασχολείται ερασιτεχνικά με τα ακροβατικά. Συγκεκριμένα, η Έλενα Παπαρίζου του ζήτησε να κάνει κάποιο «κόλπο», αλλά αυτός αρνήθηκε ευγενικά, λέγοντας πως μπορεί να σκιστεί το παντελόνι του και να γίνει ρεζίλι.

Στη συνέχεια, η coach του The Voice, την οποία σε προηγούμενο επεισόδιο είδαμε να χορεύει τσιφτετέλι, αναφέρθηκε σε ένα απρόοπτο που την έφερε σε δύσκολη θέση μερικά χρόνια πριν ενώ βρισκόταν στη σκηνή την Πολωνία.

Δείτε το βίντεο με την Ελενα Παπαρίζου να περιγράφει το «ατύχημά» της:

«Το έχω πάθει να μου σκιστεί το τζιν Πάρα πολύ άβολη η στιγμή. Είχε σκιστεί ο καβάλος από μέσα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου και πρόσθεσε:

«Μια φορά το είχα πάθει επί σκηνής πριν πάρα πολλά χρόνια όταν ήμουν στην Πολωνία. Έκανα μια συναυλία με τους Antique, φορούσα μαύρο παντελόνι, μαύρο μπουστάκι και σακάκι. Και ξαφνικά νιώθω αέρα!» σχολίασε με χιούμορ η coach του The Voice.

«Το πρώτο πράγμα που κάνω, έτσι όπως τραγουδούσα και φεύγει λίγο πίσω το χέρι, είναι να καταλάβω πως έχει σκιστεί από πίσω μέχρι μπροστά το παντελόνι. Είχα ακόμα άλλα 25 λεπτά στη σκηνή. Με πολύ ωραίο τρόπο έκανα πως ζεστάθηκα, πήρα το σακάκι και το έδεσα γύρω από τον πισινό μου για να μην έχουμε ευτράπελα και συνέχισα το σόου» πρόσθεσε η Έλενα Παπαρίζου στην περιγραφή της.

Leave a Comment