Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η αντίδραση της Δήμητρας Παπαδοπούλου όταν άκουσε το όνομα Μάρκος Σεφερλής

Η αντίδραση της Δήμητρας Παπαδοπούλου όταν άκουσε το όνομα Μάρκος Σεφερλής

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας και σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις μίλησε για πολλά.

Αρχικά, για τους Απαράδεκτους και τις ελληνικές παραγωγές, η Δήμητρα Παπαδοπούλου είπε:

«Οι Απαράδεκτοι προηγήθηκαν. Ακολούθησαν οι Friends. Αν έχω μια αντίδραση βαρεμάρας είναι επειδή είμαστε αντιγραφείς των Αμερικάνων και δεν έχουμε δικά μας πρωτογενή πράγματα. Είμαστε βαθιά κομπλεξικός λαός, με πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση και δεν δημιουργούμε κάτι από το μηδέν. Πρέπει να έχει πετύχει στην Αμερική, στην Αγγλία, στη Γαλλία και μετά θα πάμε να το ψωνίσουμε, σαν να μην εκτιμάμε τα ελληνικά προϊόντα που δημιουργούμε».

Για την επιθεώρηση, η Δήμητρα Παπαδοπούλου ανέφερε:

0000

«Γράφω επιθεώρηση. Πάλι υπάρχει μια ελληνοβλάβη σε αυτήν εδώ την κίνηση με την έννοια ότι η επιθεώρηση είναι ένα είδος τελειωμένο, ανύπαρκτο στην Ελλάδα. Έχει έρθει το stand up, το οποίο είναι ένα είδος καθαρά αμερικάνικο και όλα τα παιδιά παίζουν stand up, τα οποία είναι και συμπαθέστατα και πηγαίνω και τα βλέπω. Είναι ένα είδος που πέθανε, χάθηκε. Έχω μια μεγάλη ελπίδα να γίνει μια ανάσταση του Λαζάρου και να ξαναγίνει αυτό το είδος, το οποίο είναι καθαρά ελληνικό, γεννήθηκε στην Ελλάδα».

Όταν σε εκείνο το σημείο η Αθηναϊς Νέγκα υπογράμμισε πως «Υπάρχει ο Μάρκος Σεφερλής», η Δήμητρα Παπαδοπούλου έδωσε μια απάντηση που μάλλον κανείς δεν περίμενε να ακούσει :
«Δεν θα μπω καθόλου σε αυτή την κουβέντα, είναι πολύ βαρετή. Δεν Δεν θέλω να μπω καθόλου σε αυτή την κουβέντα, δεν θέλω να ονοματίσω. Λέω Έλληνες, ελληνικό προϊόν, επιθεώρηση δεν θέλω να ονοματίσω. Θέλω να μιλάω με έννοιες, μπορώ;»

Δείτε τo απόσπασμα από τη συνέντευξη της Δήμητρας Παπαδοπούλου:

«Δεν θα μπω καθόλου σε αυτή την κουβέντα, είναι πολύ βαρετή. Δεν»

Leave a Comment