Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η αντίδραση του Γιάννη Μπέζου όταν άκουσε ότι η Ειρήνη Καζαριάν θα παίξει Ιψεν [βίντεο]

Η αντίδραση του Γιάννη Μπέζου όταν άκουσε ότι η Ειρήνη Καζαριάν θα παίξει Ιψεν [βίντεο]

Μπορεί να την γνωρίσαμε μέσα από το GNTM ωστόσο η Ειρήνη Καζαριάν εκτός από το μόντελινγκ αποφάσισε να ασχοληθεί και με το θέατρο. Και ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος εξέφρασε χωρίς δισταγμό την άποψή του.

Η νικήτρια του πρώτου «Greece Next Top Model» ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό ότι θα παίξει στην θεατρική παράσταση «Κούκλες» που ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, για δεύτερη χρονιά. Η συγκεκριμένη θεατρική παράσταση, βασίζεται στο πασίγνωστο «Κουκλόσπιτο» του Χένρικ Ίψεν και μάλιστα οι πρόβες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η Ειρήνη Καζαριάν στις πρόβες της θεατρικής παράστασης που θα συμμετάσχει

Η Ειρήνη Καζαριάν στις πρόβες της θεατρικής παράστασης που θα συμμετάσχει

Χθες, ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή την ειρωνεία της Ειρήνης Καζαριάν στους δημοσιογράφους που θέλησαν να μάθουν λίγα περισσότερα πράγματα για τον ρόλο της, με την ίδια να μην μπορεί να

απαντήσει, άστραψε και βρόντηξε, λέγοντας πως δεν την βρίσκει καν όμορφη και πως ουσιαστικά δεν χρειάζεται να σπουδάσεις για να πάρεις έναν ρόλο.

«Όλοι έχουν το δικαίωμα να εκτεθούν»

Την ίδια ώρα, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η παρουσιάστρια ρώτησε τον καλεσμένο της Γιάννη Μπέζο για την ενασχόληση της Ειρήνης Καζαριάν με το θέατρο, με τον ηθοποιό να μην διστάζει να εκφράσει την άποψή του.

«Το δικαίωμα να εκτεθούν το έχουν όλοι, την ικανότητα, όμως, την έχουν ελάχιστοι. Θα φανεί από τον χρόνο και από τους θεατές. Είναι βαριά πράγματα αυτά και δύσκολα, τα έργα του Ίψεν. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Εγώ δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται. Το ότι το θέατρο έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις, είναι δεδομένο. Είναι θέμα ικανότητας, δεν είναι αν έχω το δικαίωμα να εμφανιστώ. Φυσικά όλοι έχουν το δικαίωμα να εμφανιστούν» δήλωσε ο Γιάννης Μπέζος.

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας για το αν θα μπορούσε να μην είναι προϋπόθεση οι σπουδές, ο Γιάννης Μπέζος απάντησε: «Δεν υπάρχει περίπτωση. Σπουδών με την έννοια την κανονική όμως, όχι με την έννοια των ψευτοσπουδών. Εσωτερικού αγώνα. Είναι λίγο πιο σύνθετο πράγμα αυτό. Δεν είναι μόνο ότι πάω σε μία σχολή 3 χρόνια, λείπω τις μισές μέρες, πληρώνω και παίρνω ένα χαρτί».

Leave a Comment