Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η Άντζελα Δημητρίου ξέσπασε για τη μίμηση της στο YFSF

Η Άντζελα Δημητρίου ξέσπασε για τη μίμηση της στο YFSF

Άντζελα Δημητρίου: Η Δανάη Λουκάκη προσπάθησε να μιμηθεί τη Λαίδη του Ελληνικού τραγουδιού. Αυτό, έγινε φυσικά στο πλαίσιο των συμμετοχών στην εκπομπή «Your Face Sounds Familiar» της τηλεόρασης του «ANT1». Μάλιστα, η Δανάη Λουκάκη ή διαφορετικά η τηλεοπτική «Παγώνα» από τις «Άγριες Μέλισσες», ερμήνευσε το τραγούδι «Φτάνει».

Η γνωστή ηθοποιός συμμετέχει στη φετινή δεκάδα των διαγωνιζομένων του «Your Face Sounds Familiar». Μάλιστα, η Ελληνίδα ηθοποιός κλήθηκε να μιμηθεί στην τελευταία εκπομπή του «ANT1» για την Άντζελα Δημητρίου. Το τραγούδι που ερμήνευσε είχε να κάνει με μία παλαιότερη επιτυχία της ίδιας, η οποία προέρχεται από τη δεκαετία του ’90. Πρόκειται για το επικό «Φτάνει». Φυσικά, δεν έλλειπε το σχόλιο από πλευράς Άντζελας Δημητρίου

Άντζελα Δημητρίου: Όσα δήλωσε για την παρουσία της Δανάης Λουκάκη, η οποίοι προσπάθησε να τη μιμηθεί

«Δεν ήμουν στο σπίτι για να το δω, το είδα τώρα που

0000

γύρισα μέσω του Youtube. Ευχαριστώ πάρα πολύ που με τίμησε το κοριτσάκι και έκανε την προσπάθεια να με μιμηθεί αλλά σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Προσπάθησε, όμως. Από ό,τι έμαθα στο ντύσιμο ήταν ΟΚ, αλλά το μακιγιάζ και τα μαλλιά ήταν λίγο Απόκριες. Από φωνή ε, ε, εντάξει».

Ακολουθεί βίντεο από τη Δανάη Λουκάκη ως Άντζελα Δημητρίου στην εκπομπή «Your Face Sounds Familiar» της τηλεόρασης του «ANT1»

Άντζελα Δημητρίου: Η άποψη της γνωστής τραγουδίστριας για την παρουσία της Δανάης Λουκάκη, η οποίοι προσπάθησε να τη μιμηθεί

Leave a Comment