Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η απάντηση που πραγματικά δεν περιμέναμε να δώσει η Ελεονώρα Μελέτη για τη της ζωή, σε follower της [εικόνα]

Η απάντηση που πραγματικά δεν περιμέναμε να δώσει η Ελεονώρα Μελέτη για τη της ζωή, σε follower της [εικόνα]

Μπορεί τον περισσότερο χρόνο της η Ελεονώρα Μελέτη τον αφιερώνει στην μονάκριβη κόρη της και στην δουλειά της, ωστόσο όταν βρίσκει ευκαιρία επιδίδεται στα αγαπημένα της θαλάσσια αθλήματα.

Η παρουσιάστρια, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φέτος το καλοκαίρι ανέβασε πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές της. Σε μία, μάλιστα, από αυτές, φαίνεται η μικρή της κόρη, η Αλεξάνδρα, την ώρα που απολαμβάνει ένα ροδάκινο σε κάποια παραλία, ενώ σε μια άλλη η Ελεονώρα Μελέτη με τον σύζυγό της καταβροχθίζουν ένα λουκούλλειο γεύμα με θαλασσινά στο Μπαλί.

Ελεονώρα Μελέτη με την κόρη της Αλεξάνδρα

Τις τελευταίες ημέρες, η παρουσιάστρια ανεβάζει πολλές φωτογραφίες της που σχετίζονται με το αγαπημένο της άθλημα, το windsurfing

Η αγάπη της Ελεονώρας Μελέτη για το windsurfing

Τις τελευταίες όμως ημέρες, η παρουσιάστρια έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες από το αγαπημένο της θαλάσσιο σπορ, το windsurfing. Σε μία από αυτές, που την δείχνει την ώρα που επιδίδεται στο αγαπημένο της άθλημα, έγραψε: «Κάποτε σιχαινόμουνα τον αέρα. Κολλούσε η άμμος στο αντηλιακό μου κ δεν μπορούσα να στερεώσω ψυχαναγκαστικά τη πετσέτα μου στη ξαπλώστρα. Και μετά αγάπησα το windsurf!» και τα σχόλια φυσικά, των οπαδών της έπεσαν βροχή.

Ωστόσο, όπως συνηθίζεται, πάντα θα υπάρχει και κάποιος που θα κάνει ένα αρνητικό σχόλιο και στην περίπτωση αυτή, δεν έλειπε. Έτσι, ένας οπαδός της σχολιάζοντας την φωτογραφία, έγραψε: «Κι εγώ όταν δεν κάνω ..... μες τα νεύρα είμαι... Σε καταλαβαίνω απόλυτα...». 

Το σχόλιο οπαδού της

Η Ελεονώρα Μελέτη όμως, είναι γνωστό πως δεν μασάει τα λόγια της. Μάλιστα, παλαιότερα δεν δίστασε να απαντήσει σε σχόλιο χρήστη για το στήθος της όταν έγραψε πως «Κοίτα να δει πως αλλάζει ο άνθρωπος. Κάποτε μας έλεγαν τις ειδήσεις τα ..... της Ελεονώρας Μελέτη και τώρα το ζιβάγκο φτάνει μέχρι τη μύτη! Μόνο μπούργκα δεν έχει βάλει ακόμα η γλυκούλα», με την παρουσιάστρια να απαντά: «Υπερβολές καλέ μου... λαιμόκοψη φοράω. Μόλις τελειώσω το θηλασμό θα ξαναγίνω αυτή που αγάπησες!».

Έτσι, λοιπόν και τώρα, η Ελεονώρα Μελέτη δεν δίστασε να δώσει την απάντησή της, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους οπαδούς της. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Εγώ πάλι δεν σε καταλαβαίνω. Δόξα το Θεό από ...... σκίζω».

Και η αφοπλιστική απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη

Και η αφοπλιστική απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη

Leave a Comment