Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η απόλυτη μεταμόρφωση: Εκαναν ένα παλιό γκαράζ μικρό boho σπίτι και το νοικιάζουν μέσω Airbnb [εικόνες]

Η απόλυτη μεταμόρφωση: Εκαναν ένα παλιό γκαράζ μικρό boho σπίτι και το νοικιάζουν μέσω Airbnb [εικόνες]

Η μετατροπή ενός γκαράζ σε φωτεινό και cozy δωμάτιο μπορεί να φαίνεται φιλόδοξο σχέδιο design, και για κάποιους αδύνατο, ωστόσο, χάρη στη σκληρή δουλειά, δύο κολλητοί κατάφεραν να το κάνουν πραγματικότητα και να δημιουργήσουν μια boho πρόταση στο Airbnb.

Η Λίντσει Χόλινγκερ και ο Τζέιμς Μπέριαλ αποφάσισαν να αναδιαμορφώσουν ένα παλιό γκαράζ και να το μετατρέψουν σε ένα απόλυτα όμορφο χώρο διαμονής, #ThatDesertHouse του Airbnb, στο οποίο υπάρχουν σπίτια εκπληκτικού design, όπως το Monocabin της Ρόδου. Η Λίντσει αποκαλύπτει πως δεν επικεντρώθηκαν από την αρχή στο συγκεκριμένο μέρος του σπιτιού και δεν είχαν σχεδιάσει να το μετατρέψουν σε κύριο υπνοδωμάτιο.

Γκαράζ

Το γκαράζ πριν την μεταμόρφωση

Η εικόνα μετά τη μεταμόρφωση είναι μία άλλη. Ο χώρος δεν προδίδει πως πριν από ένα ντιζαϊνάτο δωμάτιο ήταν ένα παραμελημένο γκαράζ.

Υπνοδωμάτιο με boho διακόσμηση

Συγκλονιστική αλλαγή

«Θέλαμε να διατηρήσουμε την χρηστικότητα του γκαράζ για το μέλλον, ίσως να το κάναμε στούντιο τέχνης ή να το αφήναμε στην αρχική του χρήση», εξηγεί και προσθέτει: «Η θέα είναι εκπληκτική και βλέπει την ανατολή. Κάναμε το γκαράζ υπνοδωμάτιο για να επωφεληθούμε της θέας».

Γκαράζ

Το γκαράζ

Το δυσκολότερο κομμάτι της μεταμόρφωσης σε Airbnb

Για να εκμεταλλευτούν το ορεινό τοπίο, έκαναν τις πόρτες, παράθυρα και τοποθέτησαν το κρεβάτι προς τον ορίζοντα. «Ο Τζέιμς πρότεινε να κάνουμε γυάλινες πόρτες, τα οποία θα λειτουργούν και ως παράθυρα. Μπορείτε να ξαπλώσετε στο κρεβάτι και να δείτε την ανατολή του ήλιου πάνω από τα βουνά», ανέφερε η Λίντσει.

Ενα μικρό καθιστικό μέσα στο υπνοδωμάτιο

Ενα μικρό καθιστικό μέσα στο υπνοδωμάτιο

Αυτό το αναπόσπαστο κομμάτι του δωματίου δεν ήταν εύκολο να επιτευχθεί. Οι δύο κολλητοί χρειάστηκε να βρουν τον κατάλληλο τοπικό προμηθευτή, να πάρουν μέτρα, να παραγγείλουν, να εγκαταστήσουν και να προβλέψουν τις καιρικές συνθήκες για να ασχοληθούν με τη μόνωση. Σύμφωνα με την Λίντσει, πάντως, τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ήταν τόσο δύσκολο, όσο το βάψιμο.Οι τοίχοι και οι δοκοί δεν είχαν βαφτεί προηγουμένως, έτσι χρειάστηκε να γίνει όλη η διαδικασία προετοιμασίας για το βάψιμο.

Πολυθρόνα και ψάθινο βοηθητικό σκαμπό

#bohovibe στη διακόσμηση

Τα περίπου 34 τ.μ. του δωματίου έκαναν το σχεδιαστικό δίδυμο εκτός από κρεβάτι, να τοποθετήσουν και ένα μικρό καθιστικό. Το υπνοδωμάτιο έχει boho διάθεση με ευφάνταστα pattern στα υφάσματα, ψάθινο έπιπλο και έπιπλα που ταιριάζουν στην ατμόσφαιρα. Το #ThatDesertHouse περιμένει τους επισκέπτες του στο Airbnb μαζί φυσικά με το υπόλοιπο σπίτι, που διαθέτει άλλα δύο υπνοδωμάτια.

Μεγάλα παράθυρα με λευκές κουρτίνες

Με θέα την ανατολή

Leave a Comment