Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η Αθηναΐς Νέγκα με μπικίνι, δείχνει τα σημάδια της λεύκης στο κορμί της [βίντεο]

Η Αθηναΐς Νέγκα με μπικίνι, δείχνει τα σημάδια της λεύκης στο κορμί της [βίντεο]

Να δείξει το κορμί της όπως ακριβώς είναι, αποφάσισε η Αθηναΐδα Νέγκα, λίγο καιρό αφού μίλησε για τη λεύκη που έχει.

Εχουν περάσει μόλις μερικοί μήνες αφότου η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε για τη λεύκη από την οποία πάσχει. Χωρίς κανένα κόμπλεξ αλλά και με πλήρη συνείδηση ότι με την αναγνωρισιμότητά της μπορεί να βοηθήσει άνδρες και γυναίκες που έχουν την ίδια νόσο να μην ντρέπονται για το σώμα τους και την εμφάνισή τους, η δημοσιογράφος τώρα πόσταρε φωτογραφίες της με μαγιό, δείχνοντας και τα σημάδια της λεύκης.

Η Αθηναΐς Νέγκα ποστάρει φωτό με τα σημάδια της λεύκης

Οι φωτογραφίες προέρχονται από την τελευταία εξόρμηση της Αθηναΐδος Νέγκα στη θάλασσα, μαζί με τις δύο κόρες της και φυσικά τον σύζυγό της.

Η Αθηναΐς Νέγκα έχει αποκτήσει δύο κόρες, από δύο διαφορετικούς γάμους. Η μικρή της κόρη γεννήθηκε στις αρχές του 2018, λίγους μήνες μετά το γάμο του ζευγαριού, τον Αύγουστο του 2017, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Αθηναΐς Νέγκα είχε καταφέρει και κάτι ακόμη να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή μέχρι και τους τελευταίους μήνες παρότι την περίοδο εκείνη έκανε καθημερινή εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Το μήνυμα της Αθηναΐδος Νέγκα για τη λεύκη

«Φωτογραφίες σαν αυτές θέτουν ένα υπαρξιακό ερώτημα για όλη την ανθρωπότητα: Δεν είναι πραγματικά κρίμα που ο ANT1 εγκατέλειψε τον θεσμό των καλλιστείων για γυναίκες άνω των 40; Γιατί δεν γίνεται άμεση πικετοφορία για το θέμα; Το «μοντέλο» της φωτογραφίας μας, θα μπορούσε να διαπρέψει στην μόδα μικρών ντόπιων και τίμιων βιοτεχνιών και να βασιλέψει σε πασαρέλες κατά μήκος μεγάλων επαρχιακών οδών. Το παιδί που έχει βουτήξει σε κρύα θάλασσα και θέλει σαδιστική αγκαλιά βοηθά στο αυθόρμητο ρούφηγμα κοιλιάς, τα παιδιά πάντα βοηθάνε στο να τους ρίχνεις το φταίξιμο που χαλάρωσε το μπράτσο – λίγο photoshop θα μπορούσε να βοηθήσει στα προβληματικά σημεία όμως την φώτο αυτή διακρίνει μια σπιτική ωμότητα- την έχουν τραβήξει αληθινοί παπαράτσι ή τέλος πάντων ο σύζυγος που έχει μάθει να ανταποκρίνεται στο πρόσταγμα: «Τράβα με μια φυσική, να την βάλω στο insta!”

ΥΣ.. στα σοβαρά θέματα τώρα Χθες ήταν παγκόσμια μέρα λεύκης από την οποία υποφέρω. Τα σημάδια ειδικά το καλοκαίρι που οι πάσχοντες μαυρίζουν γίνονται πιο έντονα και η ντροπή χειρότερη. Δείτε φωτογραφίες και δείξτε τις σε ανθρώπους που πάσχουν ώστε να πάρουν κουράγιο και να πάψουν να νιώθουν μόνοι», ήταν το μήνυμα της Αθηναΐδος Νέγκα που συνόδευσε τις φωτογραφίες».

Leave a Comment