Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η Βίκυ Καγιά για πρώτη φορά ανέβασε φώτο ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ μας άφησε άφωνους

Η Βίκυ Καγιά για πρώτη φορά ανέβασε φώτο ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ μας άφησε άφωνους

Η Βίκυ Καγιά, και ο σύζυγός της Ηλίας Κρασσάς βρέθηκαν με τα δύο τους παιδιάστην Παύλιανη, Φθιώτιδας προκειμένου οικογενειακώς να κάνουν διακοπές και σκι.

Το αγαπημένο ζευγάρι μαζί με τα παιδιά τους Μπιάνκα και Κάρολο, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, δείχνουν να το διασκεδάζουν με την καρδιά τους.

Η Βίκυ Καγιά , μάλιστα, δε δίστασε να δημοσιεύσει στο Instagram πολλές φωτογραφίες από το φημισμένο πάρκο της Παύλιανης.

Το πάρκο της Παύλιανης

Το αισθητικό δάσος της Παύλιανης και το πάρκο αναψυχής, βρίσκεται ανάμεσα

0000

στην Άνω και Κάτω Παύλιανη. Περνώντας τη μουσική γέφυρα η περιήγηση αρχίζει με το Μουσείο Υδροκίνησης, το οποίο στεγάζει το νεροπρίονο, το νερόμυλο, τα μαντάμια και τη νεροτριβή και συνεχίζει ακολουθώντας τους μαιάνδρους που σχηματίζει η κοίτη του Ασωπού ποταμού, κάτω από τον πυκνό ίσκιο που ρίχνουν τα πλατάνια, τα σφενδάμια, οι καρυδιές και οι καστανιές. Η νοτισμένη βλάστηση που μοσχοβολάει, τα πανύψηλα έλατα, οι σπάνιοι σχηματισμοί δέντρων και ο ήχος των πηγών του Ασωπού θα συνεπάρει τον επισκέπτη!

Η διασκέδαση της οικογένειας Κρασσά – Καγιά

Τα παιδιά απόλαυσαν την εμπειρία καθώς περπάτησαν στο δάσος, διέσχισαν ξύλινες γέφυρες, πέρασαν πάνω από το ποτάμι με το χειροκίνητο τελεφερίκ, έκαναν κούνια και επισκέφθηκαν το κοντινό χιονοδρομικό κέντρο για να κάνουν σκι.

Δείτε τις φωτογραφίες στο Instagram

Leave a Comment