Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η Βίκυ Καγιά χωρίς μακιγιάζ είναι ακριβώς έτσι [εικόνες]

Η Βίκυ Καγιά χωρίς μακιγιάζ είναι ακριβώς έτσι [εικόνες]

Η Βίκυ Καγιά είναι αδιαμφισβήτητα μια πολύ όμορφη γυναίκα. Και το ξέρει και η ίδια πολύ καλά. Γι’ αυτό και δεν διστάζει να φωτογραφηθεί ακόμη και σε

στιγμές που καμία άλλη γυναίκα δεν θα ήθελε. Όπως με την βαφή στο κεφάλι.

Η κριτής του παιχνιδιού «Greece Next Top Model» διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί και έχει περπατήσει στις πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας. Και έχει μάθει από πρώτο χέρι πως ακόμη και η ομορφιά θέλει κάτι για να τονιστεί και πως πρέπει να φροντίζει τον εαυτό της.

Η Βίκυ Καγιά χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με την βαφή στην ρίζα

Μπορεί να την έχουμε δει πολλές φορές να ποζάρει χαλαρή και αφημένη στα χέρια κάποιου έμπειρου μακιγιέρ ή κομμωτή, αλλά ομολογουμένως δεν την είχαμε ξαναδεί την ώρα που βάφει τα μαλλιά της.

Κουκλάρα όπως πάντα!

Σε μια στιγμή, λοιπόν, που οι περισσότερες γυναίκες δεν θα ήθελαν σίγουρα κάποιο στιγμιότυπο, η Βίκυ Καγιά δεν διστάζει να δημοσιεύσει φωτογραφία της με την βαφή στην ρίζα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Αλλά ακόμη κι εκεί, το διάσημο πρώην μοντέλο είναι κουκλάρα!

Φυσικά, η Βίκυ Καγιά βάφτηκε και στολίστηκε γιατί χθες είχε τα γενέθλιά της η κόρη της Μπιάνκα, ενώ σήμερα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, καθώς αρχίζουν οι οντισιόν για τον νέο κύκλο του «GNTM».

Leave a Comment