Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η Cadbury ζητάει δοκιμαστές σοκολάτας με μισθό 11 δολάρια την ώρα

Η Cadbury ζητάει δοκιμαστές σοκολάτας με μισθό 11 δολάρια την ώρα

Για πολλούς ανθρώπους, η ιδέα του να είσαι σε θέση να τρως σοκολάτα όλη την ημέρα και να πληρώνεσαι γι’ αυτό, φαίνεται σίγουρα σαν όνειρο.

Χάρη στην Mondelez International, ωστόσο, που έχει τις σοκολάτες Cadbury και τα μπισκότα Oreo, το συγκεκριμένο όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Η εταιρεία άνοιξε 4 νέες θέσεις εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των «Δοκιμαστή σοκολάτας» και «δοκιμαστή ροφημάτων σοκολάτας και κακάο». Όλες οι θέσεις είναι με μισθό 11 δολάρια την ώρα και μερικής απασχόλησης, δηλαδή σχεδόν 7,5 ώρες την εβδομάδα ενώ πληρώνουν και ένσημα.

Στην περιγραφή των θέσεων εργασίας επισημαίνεται ότι οι εργαζόμενοι θα κληθούν να δώσουν τα αντικειμενικά σχόλιά τους αναφορικά με πιθανά νέα προϊόντα, καθώς και να συνεργαστούν με μια ομάδα ούτως ώστε να διαμορφώσουν μια άποψη για το γευστικό κομμάτι, να περιγράψουν με ακρίβεια τη γεύση των γλυκών χρησιμοποιώντας ένα ευρύ λεξιλόγιο και να κατανοήσουν τις δεοντολογικές απαιτήσεις της εταιρείας, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ποιότητα. Πιστεύουν ότι ένα «πάθος για τα είδη ζαχαροπλαστικής» είναι αναγκαίο προσόν, όπως επιπλέον και η «ειλικρίνεια» και η «καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας».

Με βάση την εφημερίδα «Sun», η εταιρεία άρχισε την αναζήτηση παρόμοιων εργαζομένων πέρυσι και πήρε περισσότερες από 1.500 αιτήσεις σε μία μόλις μέρα. Πάντως, η εν λόγω θέση εργασίας κατέχει την5η θέση σε αυτές που έχουν δει πιο πολύ οι χρήστες του LinkedIn, για προφανείς λόγους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτησηεδώ, ωστόσο θα πρέπει να ξέρουν ότι η περίοδος υποβολής αιτήσεων λήγει σε λίγες ημέρες. Η εταιρεία αναμένει ήδη ένα μεγάλο αριθμό αιτούντων έτσι εάν δεν έχετε νέα μέσα στις επόμενες 14 ημέρες, είναι πιθανό να έχουν επιλέξει άλλους δοκιμαστές.

Leave a Comment