Ψυχαγωγία Ενημέρωση

H Ελένη Κοκκίδου έμεινε μισή - Εχασε 35 κιλα μεσα σε λιγο καιρο

H Ελένη Κοκκίδου έμεινε μισή - Εχασε 35 κιλα μεσα σε λιγο καιρο

Ελένη Κοκκίδου: Η γνωστή ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Happy Day». Η ίδια απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που της τέθηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της. Από εκεί και πέρα, η ίδια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για τα περιττά κιλά που έχασε. Αναλυτικότερα:

0000

Ελένη Κοκκίδου: Όσα ανέφερε στις δηλώσεις της

Η Ελένη για όγδοη συνεχή χρονιά υποδύεται με τεράστια επιτυχία την αγαπητή σε όλους μας Βουλίτσα στο πλευρό του Μηνά, αλλά αυτή τη σεζόν η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι μεγάλη. Η Ελένη Κοκκίδου έχει μείνει μισή! Άλλος άνθρωπος! Έχασε 35 κιλά και αποκάλυψε πώς τα κατάφερε!

Η Ελένη Κοκκίδου τόνισε: «Έχασα πολλά κιλά! Έχασα 35 κιλά! Τα κατάφερα με

κόπο, με προσήλωση, με πειθαρχεία Τελείωσε ένας κύκλος ζωής που είχα ανάγκη το φαγητό, συναισθηματικό στήριγμα τα τελευταία χρόνια. Έκλεισε αυτός ο κύκλος και άνοιξε ένας άλλος που δεν χρειάζομαι το φαγητό και είπα «τώρα πρέπει να πετάξω το βάρος μου». Στην καραντίνα ήμουν στρατιώτης, δεν είχα προκλήσεις, δεν έβγαινα με τους φίλους μου»!

Και υπογράμμισε: «Όταν βγήκα έξω όμως με τους φίλους μου και ήρθαν τα τηγανητά καλαμαράκια δοκίμασα και κάνω γυμναστική από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα διατροφή»!

Ε. Κοκκίδου: Ακολουθεί βίντεο από τη συνέντευξή της στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Happy Day»

Leave a Comment