Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η Ελεονώρα Μελέτη απαντά σε follower για το... μουστάκι: «Τα αυθεντικά αρσενικά είναι διακριτικά» [εικόνες]

Η Ελεονώρα Μελέτη απαντά σε follower για το... μουστάκι: «Τα αυθεντικά αρσενικά είναι διακριτικά» [εικόνες]

H Ελεονώρα Μελέτη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, καθώς ανεβάζει συχνά στιγμές της καθημερινότητάς της, τόσο της προσωπικής, όσο και της επαγγελματικής.

Επίσης, όπως είναι γνωστό πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τους προβληματισμούς και τις σκέψεις της. Πρόσφατα, η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία κρατά αγκαλιά την κορούλα της, λέγοντας πως η μικρή είναι πως αυτή είναι η αγάπη της ζωής της.

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν δίστασε να απαντήσει στο σχόλιο, λέγοντας: «Ναι έχω μουστάκι. Εμένα να ρωτάς. Όχι τους τρίτους στο προφίλ μου. Είναι “μουστάκι” από πανάδες και όχι από τρίχες. Είναι ορμονικό και με την εγκυμοσύνη έγινε χειρότερα. Εμένα δε με πείραξε που με ρώτησες. Ανήκω στις τυχερές που ο άντρας τους δηλώνει ερωτευμένος ακόμα και αν έχουν μουστάκι. Υπάρχουν όμως και γυναίκες που έρχονται σε δύσκολη θέση όταν θίγεις την εμφάνισή τους, είτε δημόσια είτε ιδιωτικά. Και να ξέρεις πως τα αυθεντικά αρσενικά είναι

διακριτικά».

Στη φωτογραφία φαίνεται πώς έχει πανάδες πάνω από το χείλος της, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ένας διαδικτυακός της φίλος, γράφοντας «Μουστάκι έχει ή μου φαίνεται;».

Στη συνέχεια, ακολούθησε διάλογος ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον follower της με αυτόν να της λέει «Καλά μην αρπάζεσαι, από φωτογραφικό ενδιαφέρον ρώτησα, σόρρυ» και την Ελεονώρα Μελέτη ίδια να σχολιάζει σε insta story: «Κρίμα στη γυναίκα του».

Σε άλλο insta story, η Ελεονώρα Μελέτη έβγαλε μια σέλφι στην οποία φαίνονται οι πανάδες, γράφοντας «Και σε όποιον αρέσουμε».

Leave a Comment