Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η Φουρέιρα απαντά στη Λατινοπούλου με φωτογραφία - Αυτες ειναι η ραγάδες μου και η κυτταρίτιδα μου

Η Φουρέιρα απαντά στη Λατινοπούλου με φωτογραφία - Αυτες ειναι η ραγάδες μου και η κυτταρίτιδα μου

Η Φουρέιρα απαντά στη Λατινοπούλου με φωτογραφία: «Αγαπώ τις ραγάδες και την κυτταρίτιδά μου»

Σάλος έχει προκληθεί στα social media με την ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία καταφέρθηκε εναντίον των

0000

γυναικών που ποστάρουν φωτογραφίες με αξύριστα πόδια και ραγάδες στο σώμα τους.

Εκτός, όμως από σάλο, το βίντεο της πολιτεύτριας της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης προκάλεσε και ένα κύμα φωτογραφιών από γυναίκες, διάσημες και μη, που ποστάρουν τις ατέλειες, τις τρίχες, τις ραγάδες και την κυτταρίτιδα του σώματός τους.

Μία από αυτές είναι και η Ελένη Φουρέιρα, και όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, πόσταρε και η ίδια αρετουσάριστη φωτογραφία, στην οποία διακρίνονται ραγάδες στους γοφούς της. Όχι πως κάνουν και μπαμ, αλλά αν είσαι

παρατηρητικός, τις βλέπεις

Πάντως, το μήνυμα το πέρασε η Ελένη Φουρέιρα που έγραψε κιόλας στη φωτογραφία: “Αγαπώ το σώμα μου.Αγαπώ τις ραγάδες μου. Αγαπώ την κυτταρίτιδά μου. Είμαι γυναίκα”.Με αυτόν τον τρόπο, η πασίγνωστη τραγουδίστρια συμμετέχει στο ρεύμα που θέλει να κάνει τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους και να μη γίνουν κοινωνοί των απόψεων της κ. Λατινοπούλου.

Συγκεκριμένα, ηΑφροδίτη Λατινοπούλουαναφέρει στο βίντεο που δημοσίευσε με τίτλο “Η αξύριστη γυναικεία μασχάλη ως νέο “πρότυπο” ομορφιάς που προσπαθούν να μας επιβάλλουν”.

“Πρόκειται για τις περιβόητες φωτογραφίες γυναικών, οι οποίες αναδεικνύουν τα τριχωτά σημεία του σώματός τους, αφήνουν τρίχες στα πόδια και τα φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους.

Και αναρωτιέμαι στους

άνδρες προφανώς μπορεί να μην αρέσουν, ή να αρέσουν.

Εγώ που είμαι γυναίκα αισθάνομαι άβολα νιώθω ντροπή και απεχθάνομαι να βλέπω τέτοιες φωτογραφίες. Είμαι γυναίκα δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω.

Δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου εγώ γιατί πρέπει να το δω; Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και φυσιολογικό.

Δεν είναι. Είναι άσχημο.

Και βλέπουμε από την άλλη τους άνδρες να γέρνουν προς την γυναικεία φύση. Ξυρίζονται παντού, βάφονται, φοράνε ολοένα και περισσότερο γυναικεία ρούχα. Γενικότερα κάνουν πράγματα που συνήθως κάνουν οι γυναίκες.

Από την άλλη οι γυναίκες γέρνουν προς τους άνδρες. Μένουν αξύριστες, προβάλλουν το ότι είναι αξύριστες, ντύνονται με oversized ρούχα, που πολλές φορές είναι ανδρικά ρούχα και όλο αυτό θέλουν να δείξουν ότι είναι φυσιολογικό; Δεν είναι. Είναι αποκρουστικό και για τις

γυναίκες και για τους άνδρες.

Μία νοσηρή μειοψηφία που δεν θα καταφέρει να αλλάξει στην πλειοψηφία τα πρότυπα ομορφιάς, ούτε το φυσιολογικό που έχουμε μάθει έως τώρα.

Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε αυτά που πιστεύαμε. Και όσοι μιλούν για υποτιθέμενη εξέλιξη, ας κάτσουν να ξανασκεφτούν τι σημαίνει εξέλιξη γιατί αυτό που αναδεικνύουν δεν είναι εξέλιξη, είναι η εποχή των σπηλαίων. Γιατί τότε ήταν η τελευταία φορά που μια γυναίκα δεν περιποιούταν τον εαυτό της”.

Οργή στο twitter

Οι απόψεις της Λατινοπούλου έχουν εκνευρίσει πολλούς και το twitter έχει ήδη πολλά σχόλια για την αψυχολόγητη αυτή τοποθέτησή της.

Leave a Comment