Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η φούστα των 18 ευρώ από τα Amazon που γίνεται ανάρπαστη [εικόνα]

Η φούστα των 18 ευρώ από τα Amazon που γίνεται ανάρπαστη [εικόνα]

Καθώς ο καιρός γίνεται πιο ζεστός, οι περισσότερες αναζητάτε ενδυματολογικές λύσεις για να παραμείνετε όσο το δυνατόν πιο δροσερές γίνεται. Αυτό το βασικό χαρακτηριστικό έχει μια φούστα από το Amazon.

Η εν λόγω φούστα έχει γίνει εμμονή, όπως είχε συμβεί και με το φόρεμα από τα Topshop που αγαπούν οι influencers. Η μάξι φούστα Azules Rayon διατίθεται σε 60 χρώματα, από μαύρο, μπλε μέχρι κίτρινο και κόκκινο, και καλύπτει από κανονικό μέγεθος μέχρι 3X. Εχει ζώνη που τυλίγεται στη μέση, ώστε να την προσαρμόζεται πιο ψηλά ή χαμηλά, αναλόγως το λουκ που θέλετε να κάνετε. Η τιμή της δεν ξεπερνά τα 18 ευρώ.

Η φούστα της Amazon

Οι αγοραστές της Amazon έχουν αφήσει πλήθος θετικών σχολίων κάτω από τη φούστα, υποστηρίζοντας πως το ύφασμα είναι εξαιρετικό μαλακό και δροσερό, χαρακτηριστικό που την κάνει ιδανική για το καλοκαίρι. «Ημουν περίεργη σχετικά με αυτές τις φούστες και ήθελα να βρω κάτι φθηνό για να τις δοκιμάσω. Δεν ήθελα να ξοδέψω μια περιουσία για κάτι που ίσως δεν μου αρέσει. Αυτή ήταν τέλεια!», γράφει ένα σχόλιο, ενώ ένα άλλο αναφέρει: «Αγκαλιάζει το σώμα από τη μέση και μέχρι το μισό των γοφών. Μου αρέσει που με βοηθάει να αναδείξω τις καμπύλες μου. Το ύφασμα είναι πολύ ελαφρύ και μαλακό. Μπορεί να φορεθεί το καλοκαίρι χωρίς να πεθάνεις από τη ζέστη».

Maxi φούστα

Leave a Comment