Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου επιασε δουλεια - Ξεκινάει podcast με θέματα για τη γυναίκα και τη δύναμη της ζωής

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου επιασε δουλεια - Ξεκινάει podcast με θέματα για τη γυναίκα και τη δύναμη της ζωής

Συνεργασία με τον Σταύρο Θεοδωράκη ξεκινά ηΙωάννα Παλιοσπύρου, η οποία, μετά τη δίκη για τηνεπίθεση με το βιτριόλι, συνεχίζει τη ζωή της με όνειρα και φιλοδοξίες.

Η Ιωάννα θα προσπαθεί, μέσα από τη δική της ενότητα στο pod.gr του Σταύρου Θεοδωράκη, να

0000

αναδεικνύει θέματα που αφορούν στη γυνή -και όχι μόνο.

Την είδηση της συνεργασίας έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος, ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο Ινσταγραμ: «Λένε ότι η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι να σε αγαπούν γι’ αυτό που είσαι. Και η Ιωάννα αυτό το έχει καταφέρει. Δεν ήταν κάτι αυτονόητο. Θα μπορούσε να παρασυρθεί σε ακραίες εγωιστικές συμπεριφορές. Οι εμφανίσεις της να εκπέμπουν θυμό, ακόμη και μίσος. Αλλά αυτή επέλεξε το μέτρο. Που την βρήκε τόση δύναμη; Αξίζει να την ακούσουμε, λοιπόν. Μάλλον έχει να διδάξει πολλά σε όλους μας. Συντονιστείτε και το podcast της Ιωάννας έρχεται».

Ένα από τα αποσπάσματα της γιαπωνέζικης σοφίας που αρέσει στην Ιωάννα, είναι το «Zωή θα πει επτά φορές να πέφτεις και να σηκώνεσαι οκτώ».

Η ίδια, ανακοινώνοντας την απόφασή της να κάνει podcast με καλεσμένους, μεταξύ άλλων, και ανθρώπους που η ζωή τους ανατράπηκε, αλλά βρήκαν τη δύναμη να συνεχίσουν -και, γιατί όχι, να γίνουν ξανά ευτυχισμένοι- είπε: «Ξεκινώ να κάνω πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένη. Και ελπίζω ότι θα κάνουν

ευτυχισμένους και άλλους ανθρώπους. Παίρνω πολλή αγάπη σε αυτήν την ατέλειωτη περιπέτεια που ζω και θέλω να την επιστρέψω, όση μπορώ, στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη».

Πρώτος καλεσμένος στο podcast θα είναι ο ψυχίατρος της Ιωάννας, Κωνσταντίνος Κοντοάγγελος, ο οποίος θα συζητήσει μαζί της δημόσια -για πρώτη φορά- τα όσα έζησαν όλο αυτόν τον καιρό: Aπό το ψυχικό τραύμα της επίθεσης και το σκοτάδι του φόβου και της παραίτησης, μέχρι την έξοδο ξανά στο φως και τη διεκδίκηση της ζωής.

Το podcast της Ιωάννας Παλιοσπύρου θα είναι σε εβδομαδιαία βάση, με παραγωγό τη δημοσιογράφο Γιούλα Ράπτη, και θα φιλοξενήσει πρόσωπα που η ζωή τους -έπειτα από ένα σοβαρό τραυματικό γεγονός, χωρίστηκε σε

«πριν» και «μετά», αλλά κατάφεραν να γίνουν σύμβολα αγώνα, δύναμης και παραδειγματισμού.

iwanna_pod2

iwanna_pod_3

iwanna_pod_4

iwanna_pod_5

Στις φωτογραφίες της Ολυμπίας Κραγασάκη, η Ιωάννα στο στούντιο του Pod.gr. Μαζί της ο Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής της πλατφόρμας podcast και η δημοσιογράφος Γιούλα Ράπτη, παραγωγός και συνεργάτης της Ιωάννας.

Leave a Comment