Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η Ιωάννα Τούνη σχολιάζει την πρώην κολλητή της που πήγε στο GNTM 2 -Τι είπε για την εμφάνισή της

Η Ιωάννα Τούνη σχολιάζει την πρώην κολλητή της που πήγε στο GNTM 2 -Τι είπε για την εμφάνισή της

Για τα σχόλια που άκουσε η πρώην κολλητή της καθώς περνούσε από την επιτροπή του GNTM 2 μίλησε η Ιωάννα Τούνη.

Η Λένια Παπασυμεωνίδου, πρώην φίλη της Ιωάννας Τούνη, βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ενώπιον της κριτικής επιτροπής του GNTM 2 και αυτό που σχολιάστηκε δεν ήταν ούτε η ηλικία της, ούτε η εμφάνισή της αλλά το Instagram της, το οποίο χαρακτηρίστηκε... λαϊκό.

Η Ιωάννα Τούνη (η οποία πρόσφατα χώρισε), που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, σε παλιότερο Q&A με τους ακολούθους της στο Instagram είχε αποκαλύψει πώς οι δυο τους δεν κάνουν πια παρέα. Ωστόσο, μίλησε για την πρώην κολλητή της και την οντισιόν της στο GNTM 2 σήμερα το πρωί, καθώς ήταν καλεσμένη στο Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Η Ιωάννα Τούνη για την πρώην κολλητή της που πήγε στο GNTM 2

«Η Λένια μπορεί να είναι μοντέλο. Έχει τις αναλογίες, το ύψος. Είναι πολύ εντυπωσιακή και όμορφη Πιστεύω πώς σε ό,τι ειπώθηκε έχει πέσει πολύ μοντάζ. Δεν γίνεται να παίρνουν όλοι οι κριτές τα ίδια ψυχοφάρμακα. Την μία ήταν χαμογελαστοί και την άλλη

ξαφνικά συννέφιαζαν. Κάτι έχει γίνει Δεν ήταν σωστό να μπουν στο Instagram της κοπέλας. Πιστεύω ότι τους ενόχλησα εγώ και πιστεύω ότι κόπηκε στο μοντάζ Η Λένια έχει ένα πάρα πολύ ωραίο Instagram, καμία σχέση μ’ εμένα. Την στηρίζω παρόλο που δεν κάνουμε παρέα πια Υπήρχε κακή συμπεριφορά απέναντί της χωρίς λόγο», είπε χαρακτηριστικά.

Leave a Comment