Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η Κάτια Δανδουλάκη, 20 χρόνια μετά, κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για τον μισθό της στη «Λάμψη»

Η Κάτια Δανδουλάκη, 20 χρόνια μετά, κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για τον μισθό της στη «Λάμψη»

Η Κάτια Δανδουλάκη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για την αμοιβή που πήρε για να πρωταγωνιστήσει στη «Λάμψη».

Η ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό «TV Έθνος» και τον Αλέξη Μίχα αναφέρθηκε στο μεγάλο χρηματικό ποσό που έπαιρνε για τη συμμετοχή της στο πετυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1. Αποκάλυψε, ακόμη, ότι ο συγκεκριμένος μισθός ήταν προϋπόθεση, για να συνεχίσει τη συνεργασία της με το κανάλι.

Κάτια Δανδουλάκη: Πήρα ένα τεράστιο ποσό - Δεν το διαπραγματεύτηκα καθόλου

Η Κάτια Δανδουλάκη, αφού μίλησε για τη σχέση που διατηρεί σήμερα με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της, Χρήστο Πολίτη, αποκάλυψε τον βασικό όρο που έθεσε για τη συμμετοχή της στην «Λάμψη».

Συγκεκριμένα στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν της προσφέρθηκε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για να παίξει στη σειρά, απάντησε: «Ναι, ένα τεράστιο ποσό. Πολύ ανώτερο από τα κασέ στα τότε πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Ήταν το αποκορύφωμα.

Γιατί έγινε αυτό; “Η Κάτια θέλει τόσα για τον ρόλο, υπάρχουν όμως και άλλες επιλογές”. Εγώ δεν το διαπραγματεύτηκα καθόλου. Είπα “ή αυτό ή τίποτα”. Διάλεξαν εμένα. Όμως είναι σημαντικό και αυτό: Στα οκτώ χρόνια στηΛάμψηουδέποτε ζήτησα την παραμικρή αύξηση.

Γιατί θεωρούσα πως δεν είναι ηθικό. Είχα πει “δώστε όσα θέλετε σε όποιον θέλετε, θα κρατήσετε όμως την

υπάρχουσα ιεραρχία. Θέλετε να δώσετε κάτι στους ανθρώπους που αμείβονται με λιγότερα; Δώστε, δεν έχω κανένα θέμα, αρκεί να μην διαταραχθεί η ισορροπία”.

Και πράγματι δε διαταράχθηκε ποτέ. Ποτέ δεν ζήτησα κάτι στη ζωή μου όταν ο άλλος ήταν αδύναμος να το προσφέρει. Ζητώ μόνο όταν ο άλλος έχει πολλές επιλογές».

Leave a Comment