Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η λαμπερή εμφάνιση της Καραμπέτη με τον 15 χρόνια νεότερο συντροφό της

Η λαμπερή εμφάνιση της Καραμπέτη με τον 15 χρόνια νεότερο συντροφό της

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη είναι από τις γυναίκες που αποδεινύουν ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Αυτό συνέβη και χθες, όταν η ηθοποιός εμφανίστηκε μαζί με τον σύντροφό της στα βραβεία «Κάρολος Κουν», όπου η Καραμπέτη πήρε το βραβείο «Αρχαίου Δράματος» για το ρόλο της Άτοσσας στους «Πέρσες του Αισχύλου» στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.


Και φυσικά, ο επί σειρά ετών σύντροφός της Κρις Ραντάνοφ, ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός, δεν έλειψε από το πλευρό της.


Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει για την επιλογή συντρόφου έξω από τα στερεότυπα της σημερινής κοινωνίας:

«Ως straight γυναίκα, ζω κι εγώ μια ζωή που δεν είναι ακριβώς μέσα στις συγκεκριμένες συνθήκες που επικροτεί η κοινωνία. Δηλαδή δεν είμαι παντρεμένη, έχω ένα σύντροφο που είναι νεότερος, και μάλιστα μη Ελληνας. Είναι μετανάστης οικονομικός. Αυτά τα λέω γιατί ενδεχομένως είναι γνωστά. Δεν θα κατονομάσω τον σύντροφό μου εύκολα. Δεν θα βγω να φωτογραφηθώ μαζί του. Γιατί ξέρεις κάτι; Από ένα σημείο και μετά χάνεται η μπάλα. Παίρνει μια μεγάλη έκταση, που περνάει στον χώρο του κουτσομπολιού και στον χώρο του ξεπουλήματος...».Ο 45χρονος Κρις Ραντάνοφ, ήρθε στη χώρα μας από τη Βουλγαρία ως οικονομικός μετανάστης το 2001, με στόχο να κυνηγήσει το όνειρό του να γίνει ηθοποιός. Σπούδασε υποκριτική στη σχολή Ιασμος (ενώ παράλληλα έκανε διάφορες δουλειές όπως π.χ. σε delivery) κι άρχισε σιγά σιγά να μπαίνει στα θεατρικά δρώμενα της Αθήνας. Η γνωριμία με την Καριοφυλλιά Καραμπέτη οδήγησε σε έρωτα και σχέση που παραμένει διακριτική και δυνατή εδώ και χρόνια.

Το 2009, με την ερμηνεία του στην παράσταση «Ενας στους δέκα», κέρδισε το γ' βραβείο αντρικής ερμηνείας στα βραβεία του «Αθηνοράματος», δηλώνοντας: «Η παράσταση με βοήθησε να ξεπεράσω κάποιες χαζές αντιλήψεις. Θεωρούσα πως υπερείχα σε κουλτούρα από τους άλλους, τους έγχρωμους. Είμαστε και οι μετανάστες ρατσιστές».

Leave a Comment