Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η Μία Καλίφα αποκαλύπτει: Από το έβγαλα μόνο 12.000 δολάρια

Η Μία Καλίφα αποκαλύπτει: Από το έβγαλα μόνο 12.000 δολάρια

Mπορεί η Μία Καλίφα να παραμένει μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες ανά την υφήλιο, μολονότι εργάστηκε για μόλις τρεις μήνες στη βιομηχανία του , αλλά όπως λέει η ίδια από τις δουλειές της σε ταινίες έβγαλε μόλις 12.000 δολάρια.

«Ο κόσμος πιστεύει ότι έχω βγάλει εκατομμύρια . Είναι εντελώς αναληθές. Έβγαλα ΣΥΝΟΛΙΚΑ κάπου 12.000 δολάρια στη βιομηχανία και δεν είδα ούτε σεντ μετά από αυτό. Η δυσκολία του να βρεις μια φυσιολογική δουλειά μετά τρομακτική», έγραψε η 26χρονη Μία Καλίφα σε ανάρτησή της στο Τwitter .

«Για να εξηγήσω κάποια πράγματα, ποτέ δεν μου έταξαν “εκατομμύρια”, ούτε το περιμένω. Απλώς ξεκαθαρίζω κάποιες παρανοήσεις για το πρόσωπό μου και τη βιομηχανία. Εργάστηκα πολύ λίγο διάστημα , αλλά όσα έκανα εξαπλώθηκαν σαν

πυρκαγιά και συνεχίζουν να με συγκαταλέγουν στις κορυφαίες (πράγμα που πραγματικά με ξαφνιάζει) πέντε χρόνια αφότου εγκατάλειψα τη βιομηχανία. Γι’ αυτό ο κόσμος πιστεύει ότι εξακολουθώ να γυρίζω », πρόσθεσε σε άλλα δύο tweets η χυμώδης Λιβανέζα στάρ.

Σε βίντεο που ανήρτησε στο ΥοuTube η Μία Καλίφα μίλησε και για την περίοδο που είχε γίνει στόχος των τζιχαντιστών του , όταν γύρισε το 2014 μια σκηνή φορώντας μουσουλμανική μαντίλα. Μάλιστα σε κάποια από τα απειλητικά μηνύματα που είχε δεχθεί οι φανατικοί εξτρεμιστές είχαν «πειράξει» με photoshop φωτογραφίες της, ώστε να τη δείχνουν με κομμένο το κεφάλι. «Όταν ξεκινάς την καριέρα σου έχοντας το Ισλαμικό Κράτος να σε απειλεί με αποκεφαλισμό, πολύ λίγα πράγματα μπορούν να σε τρομάξουν στην πορεία», είπε.

Αυτή η σκηνή με τη χιτζάμπ και οι απειλές που δέχθηκε στη συνέχεια τη σημάδεψαν, όπως είπε, και στάθηκαν μία από τις βασικές αφορμές για να εγκαταλείψει το πορνό και να εργαστεί αρχικά σε δικηγορικό γραφείο, στη συνέχεια ως λογίστρια και σήμερα να ακολουθήσει καριέρα σπορτσκάστερ.

Leave a Comment