Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η μοναδική Ελληνίδα που κυκλοφορεί ελεύθερα - Η κυρά Ρηνιώ στην Κίναρο

Η μοναδική Ελληνίδα που κυκλοφορεί ελεύθερα - Η κυρά Ρηνιώ στην Κίναρο

Η κυρά Ρηνιώ ζει μόνη της στην Κίναρο και είναι η μόνη Ελληνίδα που δεν φοβάται την πανδημία από τον κορωνοϊό.

1

Σε επικοινωνία που είχε το iefimerida.gr με την κυρά Ρηνιώ, η μοναδική κάτοικος στη νησίδα Κίναρο θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλους τους Ελληνες που δοκιμάζονται από τον κορωνοϊό.

Τον περασμένο Ιανουάριο η «εξαφάνισή» της είχε σημάνει συναγερμό, μέχρι να αποδειχθεί ότι απλώς το τηλέφωνό της ήταν εκτός λειτουργίας λόγω της κακοκαιρίας

. Πλέον τα προβλήματα στην επικοινωνία της έχουν αποκατασταθεί και η κυρία Ρηνιώ, η μοναδική κάτοικος στη νησίδα Κίναρο παρακολουθεί από την τηλεόραση τη μάχη της Ελλάδας με τον κορωνοϊό.
«Όλη τη μέρα βλέπω αυτά που γίνονται κι εύχομαι να

0000

μην κρατήσει πολύ αυτό το κακό, να μην κινδυνεύει ο κόσμος», λέει η Ειρήνη Κατσοτούρχη που για τον εαυτό της δεν έχει καμία ανησυχία.
«Εγώ γιατί να ανησυχώ; Μόνη μου είμαι στο νησί, από ποιόν να

κολλήσω; Μόνο κανένα πουλί μπορεί να μου φέρει το ιό» λέει η μοναδική κάτοικος της Κινάρου που χρόνια τώρα, μετά τον θάνατο του συζύγου της, εκπαιδεύεται στην απομόνωση και τη μοναξιά.

Για τους υπόλοιπους Έλληνες που παλεύουν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, είναι αισιόδοξη. «Θα το ξεπεράσει η Ελλάδα. Έχει ξεπεράσει τόσα πολλά που και αυτή τη φορά θα τα καταφέρει», λέει η κυρία Ρηνιώ.
Η Κίναρος βρίσκεται στο βόρειο τμήμα των Δωδεκανήσων, έχει έκταση μόλις 4,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα ενώ η κυρία Κατσοτούρχη είναι η μοναδική κάτοικος εδώ και επτά χρόνια.

Leave a Comment