Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η Μυρτώ Αλικάκη ποζάρει με μαύρο μπικίνι και το Instagram υποκλίνεται

Η Μυρτώ Αλικάκη ποζάρει με μαύρο μπικίνι και το Instagram υποκλίνεται

Μια φωτογραφία της Μυρτώς Αλυκάκη από την Κρήτη, όπου βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα σε μια σύντομη ανάπαυλα παράλληλα με την καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, έχει γίνει viral στα social media.

Η πρωταγωνίστρια του «Τατουάζ» διατηρείται σε εξαιρετική φόρμα στα 47 της χρόνια και οι φωτογραφίες της με το μαύρο μπικίνι στο Instagram το αποδεικνύουν.

Η Μυρτώ Αλικάκη, η καριέρα της οποίας εκτοξεύτηκε από πολύ νωρίς όταν και εμφανίστηκε στη σειρά «Αναστασία», έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον επίσης ηθοποιός, Πέτρο Λαγούτη. Το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους το 2010, παρά το γεγονός πως δεν έχουν ακόμη πάρει διαζύγιο.

Η Μυρτώ Αλικάκη βρίσκεται στον θίασο του Πέτρου Φιλιππίδη που «οργώνει» κυριολεκτικά την Ελλάδα με το έργο «Κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου. Σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και μετάφραση και απόδοση Πέτρου και Δημήτρη Φιλιππίδη το κλασικό

έργο ανεβαίνει σε όλη την Ελλάδα με τους Τάκη Παπαματθαίου, Τάσο Γιαννόπουλο, Αντίνοο Αλμπάνη, Ιωάννα Ασημακοπούλου και μια σειρά ακόμη ηθοποιούς. Ο θίασος εμφανίζεται απόψε στους Δελφούς και από αύριο θα δώσει δύο παραστάσεις στην πόλη των Πατρών.

Πριν από μερικές ημέρες, τα social media απασχόλησε η εξομολόγηση του συναδέλφου της Μυρτώς Αλυκάκη, Αντίνοου Αλμπάνη, πως υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες. Ο ηθοποιός συνεχίζει να στέλνει μηνύματα στους θαυμαστές του στο Instagram για την κατάσταση της υγείας του, με πιο πρόσφατη την ανάρτησή του στην οποία αναγράφει: «Ούτε δύναμη ούτε ηρωισμός, είναι αυτό που θα έκανες κι εσύ».

Leave a Comment