Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η πεθερά μου ειναι τρελη - Της αφήσαμε το μωρο 3 μηνων και του εβαλε σκουλαρικια

Η πεθερά μου ειναι τρελη - Της αφήσαμε το μωρο 3 μηνων και του εβαλε σκουλαρικια

Μερικές φορές, οι λεπτομέρειες και οι φαινομενικά ασήμαντες συμπεριφορές μπορούν να καταστρέψουν ακομα και τις σχέσεις των ανθρώπων, λέει μια νέα μαμά που, εξαιτίας μιας τέτοιας συμπεριφοράς, κατέστρεψε για πάντα τη σχέση με την πεθερά της.

Το μήλον της έριδος ήτανη μόλις

0000

3 μηνών κόρη της, την οποία είχε αφήσει στη γιαγιά προκειμένου να κάνει κάποιες δουλειές με τον άντρα της. Η γιαγιά, όμως, βρήκε ευκαιρία να τρυπήσει τα αυτιά του μωρού χωρίς να έχει πάρει άδεια από τους γονείς του.

Για την ακρίβεια, το θέμα είχε συζητηθεί στο παρελθόν, αλλά γιαγιά και νύφη διαφωνούσαν. Η πρώτη θεωρεί παράδοση το τρύπημα των αυτιών στα κορίτσια με το που γεννιούνται,ενώ η νύφη επέμενε πως είναι κάτι που θα αποφασίσει μόνη της η κόρη της μεγαλώνοντας.

«Η πεθερά μου έχει διάφορες παραδόσεις που δε με

βρίσκουν σύμφωνη.Γενικά έχει την πεποίθηση ότι η γυνή είναι κατώτερη από τον άντρακαι πως πρέπει να αποφασίζουν για εκείνην πρώτα οι γονείς της και αργότερα ο σύζυγός της» λέει η γυνή.

«Όταν συζητήσαμε για την τρύπα στο αυτί της 3 μηνών κόρης μου, εννοείται πως είπα όχι. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα το κάνει πίσω από την πλάτη μου! Η αλήθεια είναι πως δε είμαι κάτι παραπάνω από εξοργισμένη μαζί της καιδεθέλω να κρατήσει ποτέ ξανά την κόρη μου χωρίς επίβλεψη!» συνεχίζει.

«Πήρα αμέσως την κόρη μου και φύγαμε. Ο σύζυγός μου, εξοργίστηκε το ίδιο με μένα και τσακώθηκε με την μάνα του. Μόλις επιστρέψαμε σπίτι, έβγαλα τα σκουλαρίκια από τα

αυτιά του μωρού μου και άφησα τις τρύπες να κλείσουν.Τα πεθερικά μου επιμένουν ότι είμαι αχάριστη και αγνώμων, αλλά ειλικρινά δε με νοιάζει» καταλήγει στην ανάρτησή της η γυνή, επισημαίνοντας πως από τότε έχουν απαγορεύσει στην πεθερά της να βρίσκεται μόνη με την κόρη τους.

Leave a Comment