Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η πρώτη φωτογραφία του Ροναλντίνιο πίσω από τα κάγκελα δεν είναι όπως την περιμέναμε

Η πρώτη φωτογραφία του Ροναλντίνιο πίσω από τα κάγκελα δεν είναι όπως την περιμέναμε

Μεγάλα μπλεξίματα αντιμετωπίζει ο Ροναλντίνιο, τα οποία ωστόσο δεν φαίνεται να τον πτοούν. Ο βετεράνος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου κρατείται από τις Αρχές της Παραγουάης στην φυλακή, καθώςυπάρχουν υποψίες πως εκείνος έχει υποπέσει και σε άλλα αδικήματα.

Ο 40χρονος Βραζιλιάνος ταξίδεψε πριν λίγες ημέρες στηνΠαραγουάημαζί με τον αδερφό του και μάνατζερ του, Ρομπέρτο ντε Ασίς, προκειμένου να αγωνιστεί σε ένα ματς για φιλανθρωπικό σκοπό. Μόνο που τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά...

Ο «Ρόνι»συνελήφθη για

0000

πλαστό διαβατήριοκαι παραμένει στη φυλακή και μάλιστα σεκελί με εμπόρους ναρκωτικών, με τον δικηγόρο του να ισχυρίζεται ότι ο πελάτης του δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς γίνεται.

Από την πλευρά του, ο εισαγγελέας, Οσμάρ Λεγκάλ, υποστήριξε σε δήλωσή του ότι ο νόμος πρέπει να είναι ίδιος για όλους, ανεξαρτήτως από το ποιος είναι απέναντι του, ρίχνοντας στη συνέχεια τη... βόμβα: πως υπάρχουν υποψίες ότι ο Ροναλντίνιο έχει υποπέσει και σε άλλα αδικήματα, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι όλη αυτή η ταλαιπωρία τελικά μπορεί να κρατήσει μέχρι και έξι μήνες πίσω από τα κάγκελα.

Ωστόσο, μια φωτογραφία που διέρρευσε από τη φυλακή, τον εμφανίζει να είναι χαμογελαστός και φορώντας παντόφλες. Μάλλον, αυτή η ταλαιπωρία δεν τον έχει καταβάλει. Τουλάχιστον προς το παρόν...

Leave a Comment