Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η Στεφανία Λυμπερακάκη μάγεψε τους Ευρωπαίους με την εμφάνισή της στον τελικό

Η Στεφανία Λυμπερακάκη μάγεψε τους Ευρωπαίους με την εμφάνισή της στον τελικό

H Στεφανία Λυμπερακάκη με τοLast Dance” εμφανίστηκε δέκατη στην σειρά στο μεγάλο τελικό της Eurovision. Ανέβηκε στο stage του Ahoy Arena στο Ρότερνταμ και προσκάλεσε τους Ευρωπαίους να χορέψουν στον ρυθμό της.

0000

Η 18χρονη κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο με τις φωνητικές όσο και με τις χορευτικές της ικανότητες, μαγεύοντας την Ευρώπη. Μπορεί στον Β’ Ημιτελικό να υπήρξαν μερικά προβλήματα, όμως απόψε τα περισσότερα είχαν διορθωθεί.

Στεφανία Λυμπερακάκη – Μάγεψε την Ευρώπη με την εμφάνισή της

Το “Last Dance” είναι μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού. Η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η

Ελλάδα στον Διαγωνισμό, αλλά και η νεότερη τραγουδίστρια που λαμβάνει μέρος στη Eurovision.

Η ευρηματική σκηνοθετική ιδέα του creative director Φωκά Ευαγγελινού, αφηγείται ένα ταξίδι «που όλοι μπορούμε να κάνουμε με όχημα τη φαντασία μας», μέσα από προηγμένα οπτικά εφέ και τεχνολογία που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στον διαγωνισμό της Eurovision, σε ζωντανή μετάδοση.

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας σχεδιαστής μόδας Vrettos Vrettakos επιμελήθηκε την

ενδυματολογική εμφάνιση της τραγουδίστριας, ενώ ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού και ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών (Νίκος Κουκάκης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάρκος Γιακουμόγλου και Κώστας Παυλόπουλος).

Δείτε την εντυπωσιακή της εμφάνιση:

Leave a Comment