Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η Στέλλα Μιζεράκη αποκαλύπτει πώς ξόδεψε το έπαθλο από το «Power of Love» -Σε πλαστική στήθους [βίντεο]

Η Στέλλα Μιζεράκη αποκαλύπτει πώς ξόδεψε το έπαθλο από το «Power of Love» -Σε πλαστική στήθους [βίντεο]

Το ριάλιτι «Power of Love» υπήρξε για την Στέλλα Μιζεράκη ένας σταθμός στη ζωή της. Όχι μόνο γιατί έγινε γνωστή στο πανελλήνιο αλλά και γιατί κέρδισε το έπαθλο.

Η ξανθιά καλλονή μοιράστηκε το έπαθλο με τον Πάνο Ζάρλα με τον οποίο και ήταν ζευγάρι, και ο οποίος πέθανε πριν από λίγο καιρό σε ένα τροχαίο δυστύχημα με την μηχανή του. Μάλιστα, το ζευγάρι που είχε χωρίσει, είχε περάσει μαζί τα γενέθλια του το μοιραίο βράδυ, με την Στέλλα Μιζεράκη να τον παρακαλάει να μην πάρει την μηχανή του.

Η Στέλλα Μιζεράκη παραδέχτηκε την πλαστική στήθους, καθώς, όπως είπε, φαίνεται στις φωτογραφίες

Το δώρο στον εαυτό της από το έπαθλο του «Power of Love»

Το μοντέλο από την Κρήτη, φαίνεται πως ήρθε πλέον η ώρα να αξιοποιήσει το έπαθλο από το «Power of Love». Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Καλοκαίρι not», η Στέλλα Μιζεράκη αποκάλυψε πως έκανε πλαστική επέμβαση στο

στήθος της με τα χρήματα που πήρε από το Power of Love. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε επισκεφθεί τον πλαστικό χειρουργό της εκφράζοντας την ευχαρίστησή της για όλα όσα έκανε, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει σε τι είδους επέμβαση είχε υποβληθεί.

Συγκεκριμένα, είπε σήμερα: «Το πήρα το έπαθλο σχετικά πρόσφατα. Μέσα στο καλοκαίρι. Γενικά βάζω ένα πλάνο στη ζωή μου και οργανώνω και τα χρήματα. Έκανα δώρο στον εαυτό μου. Έκανα εμφανισιακά ένα δώρο και κράτησα και κάποια χρήματα να τα επενδύσω κάπου που θέλω. Ναι έκανα πλαστική το στήθος μου. Φαίνεται και από τις φωτογραφίες. Πιστεύω μπορούμε να κάνουμε παρεμβάσεις στον εαυτό μας από την στιγμή που δεν γινόμαστε άλλοι, αλλά και να θέλουμε να γίνουμε δικαίωμα μας είναι».

Leave a Comment