Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η Τατιάνα σε πολυ ασχημη κατασταση - Εφυγε και αλλος χορηγος απο την εκπομπη της

Η Τατιάνα σε πολυ ασχημη κατασταση - Εφυγε και αλλος χορηγος απο την εκπομπη της

Μετά την εταιρεία υποδημάτων Nak Shoes, που απέσυρε χθες τη χορηγία της από τηνεκπομπήτηςΤατιάνας Στεφανίδου, μετά τα αμφιλεγόμενασχόλιά της σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη, που έχει κριθεί ήδη προφυλακιστέος γιαβιασμόκατά συρροή, ακολούθησε πριν από

0000

λίγο και εταιρεία καλλυντικών.

Με ανάρτησή της στο Facebook, η εταιρεία καλλυντικών Grigi, ανακοίνωσε ότι αποσύρει τη χορηγία της από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Το κίνημα #meetoo έχει την απεριόριστη υποστήριξη μας!». Η εταιρεία Grigi καθιστά σαφές ότι διαφωνεί πλήρως με την πολιτική της εκπομπής «Tlive» και γι’ αυτό το λόγο αποσύρει την χορηγία της από την εκπομπή.

»Είμαστε δίπλα στα θύματα και τις

οικογένειές τους» αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η εταιρεία υποδημάτων Nak Shoes έκανε την αρχή, ανακοινώνοντας ότι αποχωρεί από τη χορηγία της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου.

Χαρακτηριστικά η εταιρεία ανέφερε πως «Η εταιρεία NAK Shoesκαθιστά σαφές ότι, διαφωνεί με την

πολιτική της εκπομπής «ΤLive» με παρουσιάστρια την κυρία Τατιάνα Στεφανίδου για το κοινωνικό κίνημα #MeTooGR (ευαισθητοποίηση κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης) και, αφουγκραζόμενη τον παλμό της κοινωνίας, έχει δρομολογήσει την απόσυρση της χορηγίας της από την εν λόγω εκπομπή.».

Ήδη είχαν προηγηθεί σχόλια χρηστών στην σελίδα της εταιρείας στο facebook που κατέκριναν σφόδρα την

αμφιλεγόμενη τακτική της παρουσίασης της Τατιάνας Στεφανίδου, στην σύλληψη του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή.

Leave a Comment