Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε το χατίρι στον Νίκο Μουτσινά και χόρεψε Φουρέιρα στην εκπομπή της [βίντεο]

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε το χατίρι στον Νίκο Μουτσινά και χόρεψε Φουρέιρα στην εκπομπή της [βίντεο]

Η Τατιάνα Στεφανίδου, ενέδωσε τελικά στα... παρακάλια και τις προκλήσεις του Νίκου Μουτσινά και έβαλε τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα κατά την έναρξη της εκπομπής της.

Όχι μόνο έβαλε το τραγούδι, αλλά το χόρεψε και μάλιστα για αρκετή ώρα εκπλήσσοντας τους συνεργάτες, αλλά το κοινό της εκπομπής της. Στην αρχή βέβαια, έπαιζε το «Φλασάκι» των Σάκη Μπουλά και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ξαφνικά, η γνωστή παρουσιάστρια ζήτησε να σταματήσει και είπε: «Σήμερα, ένας φίλος, ένα αγόρι, φεύγει διακοπές. Και να ξέρετε, κανένα άλλο αγόρι δεν με έχει παρακαλέσει τόσο πολύ. Ο Νίκος μου δεν με έχει παρακαλέσει ποτέ. Αυτός ο Νίκος, όμως, με παρακαλάει κάθε μέρα, τόσο γλυκά, γι’ αυτό θα πω βάλτε μία Φουρέιρα. Αφιερωμένο στον Νίκο Μουτσινά και με χορό παρακαλώ», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου και ξεκίνησε να χορεύει το «Caramela» της Ελένης Φουρέιρα.

Ο Νίκος Μουτσινάς, εδώ και αρκετούς μήνες «προκαλεί» την Τατιάνα Στεφανίδου, μέσω της στήλης του «Χρυσή Τηλεόραση». Η δημοσιογράφος έχει βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρό του, λόγω των τραγουδιών που επιλέγει στην έναρξη της εκπομπής της. Συγκεκριμένα, τους τελευταίους μήνες ο Νίκος Μουτσινάς, προκαλεί την Τατιάνα Στεφανίδου να βάλει κάποιο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα.

Πώς σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς τον χορό της Τατιάνας Στεφανίδου

Φυσικά, ο Νίκος Μουτσινάς, δεν το άφησε ασχολίαστο και στην τελευταία του εκπομπή, πρόβαλε το συγκεκριμένο απόσπασμα κατά την διάρκεια της «Χρυσής Τηλεόρασης». «Αποκλείεται όχι! Πώς της πάει θα τρελαθώ!», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Leave a Comment