Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Χρυσαφι στα ποδια της εριξε ο ALFA για την αποκτήσει - Θα περνει 30000 ευρώ για κάθε

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Χρυσαφι στα ποδια της εριξε ο ALFA για την αποκτήσει - Θα περνει 30000 ευρώ για κάθε

Σούσουρο έχει προκαλέσει από το πρωί της Παρασκευής η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για το ύψος των απολαβών της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, μετά το συμβόλαιό της με τον Alpha. Τι λέει το κανάλι στο iefimerida!

Η συζήτηση στην εκπομπή «Το Πρωινό» περιεστράφη γύρω από την παρουσιάστρια, καθώς το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show».

0000

Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της κλήθηκαν να σχολιάσουν τη συνέντευξη, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει on air τις απολαβές της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha.

Σε μια αποστροφή της φράσης της, που φάνηκε σαν να έγινε εκ παραδρομής, ακούστηκε ένα πραγματικά «αστρονομικό» ποσό, ειδικά για τα δεδομένα της εποχής στην ελληνική τηλεόραση.

Βίντεο: Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παίρνει 30.000 ευρώ τον μήνα

«Εσύ δεν έλεγες τα χρήματα που έκλεισε η Ηλιάνα, πόσο μας είχες

πει, 30.000 ευρώ το μήνα;» είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τον παρουσιαστή να της θυμίζει πως ουδέποτε είχε αναφέρει συγκεκριμένο ποσό.

Ανατρέξαμε στην εκπομπή του περασμένου καλοκαιριού, λίγο αφότου είχε ανακοινωθεί η συμφωνία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Alpha, προκειμένου να θυμηθούμε τι έλεγε τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Έμαθα με πόσα λεφτά έχει κλείσει η Ηλιάνα στον Alpha για

δύο χρόνια. Χριστέ μου!» έλεγε ο παρουσιαστής, αφήνοντας να εννοηθεί πως το ύψος των απολαβών της παρουσιάστριας ήταν ιδιαίτερα μεγάλο.

Βίντεο: Τα «αεριτζίδικα» λεφτά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Είναι αεριτζίδικα λεφτά» έλεγε τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος ωστόσο είχε αποφύγει να μιλήσει για συγκεκριμένο ποσό, καθώς, όπως δήλωνε τότε, οι απολαβές της παρουσιάστριας αποτελούν προσωπικά δεδομένα.

Τι ισχύει, τελικά, με το συμβόλαιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Σε σχετική ερώτηση του iefimerida στον Alpha για το τι ισχύει πραγματικά, από το κανάλι της Κάντζας έσπευσαν φυσικά να ξεκαθαρίσουν πως δεν προτίθενται να αποκαλύψουν ποσά, καθώς το συμβόλαιο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι εμπιστευτικό. Ωστόσο, στον Alpha σημειώνουν με νόημα πως το ποσό που ανακοινώθηκε δεν αντιστοιχεί σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα.

Στον Alpha, από τον οποίο τονίζουν χαρακτηριστικά πως έχουν περάσει τηλεοπτικά πρόσωπα με υπέρογκες αμοιβές στο παρελθόν, υποστηρίζουν πως το συμβόλαιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου δεν προσφέρει στην παρουσιάστρια ένα τόσο υψηλό ποσό.

Leave a Comment