Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ηλίας Καλαϊτζής: Ο 39χρονος αστυνομικός πατέρας 4 παιδιών που έχασε τη ζωή του σκορπώντας θλίψη στην ΕΛ.ΑΣ.

Ηλίας Καλαϊτζής: Ο 39χρονος αστυνομικός πατέρας 4 παιδιών που έχασε τη ζωή του σκορπώντας θλίψη στην ΕΛ.ΑΣ.

Θρήνος στηνΠρέβεζαγια τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο39χρονος αστυνομικός- και πατέρας 4 παιδιών- Ηλίας Καλαϊτζής, κατά τη διάρκειαπεζοπορίας, στο όροςΤύρφη Ιωαννίνων

Ο 39χρονος αστυνομικός επιχείρησε μαζί με δύο φίλους του να φτάσουν στοκαταφύγιο της Αστράταςαπόδύσβατο μονοπάτι, όταν γλίστρησε και έπεσε σε χαράδρα.

Αμέσως στήθηκεγιγαντιαία επιχείρησηγια τον εντοπισμό του κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες. Μετά από πολύωρες έρευνες ο 39χρονος αστυνομικός, βρέθηκε τελικά νεκρός το μεσημέρι της Κυριακής (14.04.2019) σε βάθος 700-800 μέτρων, κοντά στο σημείο που είχαν υποδείξει οι φίλοι του.

ΟΗλίας Καλαϊτζήςήταν πατέραςτεσσάρων παιδιώνκαι υπηρετούσε στοΑστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας.

Από το Σάββατο φίλοι, γνωστοί και συγγενείς εύχονταν το θρίλερ να είχε ευτυχή κατάληξη.

Η σύζυγός του μόλις πληροφορήθηκε ότι ο άνδρας της αγνοείτο έκανε μιασπαρακτική έκκληση μέσω Facebook:«Ο φίλος σας αγνοείται σε μία χαράδρα, κάντε μία προσευχή για να επιστρέψει στα παιδιά του». Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έμελλε να συμβεί

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι ο άτυχος άνδραςείχε το Σάββατοτα γενέθλια του.

ΟΗλίας Καλαϊτζήςαγαπούσε τοορεινό τρέξιμο. Σε παλαιότερο άρθρο του είχε περιγράψει τα συναισθήματα του από την επαφή με τη φύση στα βουνά. Έγραφε μεταξύ άλλων:

«Ακόμα ο νους μου βρίσκεται στους ήχους της άγριας φύσης, τις εικόνες που δεν μπορούν εύκολα να ξεκολλήσουν τα μάτια από πάνω, εκεί που ξαφνικά ακούς μια πανδαισία ήχων, από διάφορα πουλιά, εικόνες από μικρά και μεγάλα ερπετά να περνούν από μπροστά σου, το ορμητικό και άλλοτε ποιο ήρεμο πεντακάθαρο νερό, από κάθε σημείο του φοβερού αγνώστου δάσους της Ροδόπης! Νιώθω πραγματικά τυχερός που μέσα σε τρία χρόνια που ξεκίνησα το τρέξιμο, κατάφερα πριν λίγες ημέρες να βρεθώ στην εκκίνηση ενός αγώνα -ορόσημο- για όποιον ασχολείται με το ορεινό τρέξιμο και όχι μόνο! Έναν αγώνα φτιαγμένο από ανθρώπους που βλέπεις στα μάτια τους το πόσο αγαπούν αυτό που κάνουν και στόχος τους είναι να ζήσει κάθε αθλητής αυτή την εμπειρία!».

Leave a Comment