Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ηλικιωμένη ετοιμοθάνατη με καρκίνο ζήτησε να δει για τελευταία φορά το ηλιοβασίλεμα αγκαλιά με το σύζυγό της

Ηλικιωμένη ετοιμοθάνατη με καρκίνο ζήτησε να δει για τελευταία φορά το ηλιοβασίλεμα αγκαλιά με το σύζυγό της

Μια ηλικιωμένη με καρκίνο εξέφρασε την τελευταία της επιθυμία να δει το ηλιοβασίλεμα με τον σύζυγό της για τελευταία φορά.

Η Carmen Leon de la Barra και ο σύζυγός της Antonio περπατούσαν κατά μήκος της παραλίας Brighton-Le-Sands, νότια του Σίδνεϊ, κάθε μέρα, από το 1995.

Αλλά τους τελευταίους τρεις μήνες, η ηλικιωμένη ήταν πολύ άρρωστη για την καθημερινή τους βόλτα στην ακτή, αφού μάχεται με τον καρκίνο του εντέρου σε μια εξειδικευμένη μονάδα θεραπείας.

Stricken with cancer, grandmother Carmen Leon de la Barra fulfilled her dying wish with her husband Antonio (together)

Όμως τις τελευταίες της ημέρες, η οικογένεια της κυρίας Leon de la Barra μαζί με το προσωπικό του νοσοκομείου της, αποφάσισαν να την πάρουν να δει το ηλιοβασίλεμα με τον αγαπημένο της για τελευταία φορά.

Τυλιγμένη σε μια κουβέρτα και με ένα τσάι στο χέρι, η ηλικιωμένη γυναίκα κάθισε και απόλαυσε τη δύση του ήλιου πλάι στον αγαπημένο της.

Μαζί με το ζευγάρι ήταν τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Mrs Leon de la Barra and her husband had walked along a beach every day for nearly 20 years

Η κόρη της κ. Leon de la Barra, Tatiana Salloum, είπε ότι η μητέρα της γνώριζε πού ήταν, ότι κατάφερε να ανοίξει τα μάτια της και πως ήταν «πού χαρούμενη» γι’ αυτή την έκπληξη.

“Όταν μάθαμε ότι η μαμά μας είχε μόλις λίγες ώρες ζωής, ξέραμε ότι έπρεπε να κάνουμε τα πάντα για να πραγματοποιήσουμε την τελευταία της επιθυμία,” είπε η Salloum στοThe Daily Telegraph.

She had been unable to get to the beach for the past three months as bowel cancer progressed into its final stages

H νοσοκόμα Jeff Gadd είχε υπηρεσία στο νοσοκομείο όταν τα παιδιά της ηλικιωμένης την κάλεσαν για να ζητήσουν τη βοήθειά της.

“Αυτή η στιγμή ήταν από τις καλύτερες που έχω ζήσει στην καριέρα μου,” είπε ηGadd.

Paramedics helped the grandmother make the strenuous commute to the beach, one calling the job one of the most rewarding he'd ever done

Η βόλτα αυτή ήταν η τελευταία για την κ. Leon de la Barra, αφού πέθανε από καρκίνο δύο ημέρες αργότερα.

NSW Ambulance, Bankstown Hospital and Dreams2Live4 charity combined to help her large family make the hour-long commute from palliative care to the shorefront

Όμως έφυγε ευτυχισμένη, γιατί πέρασε τις τελευταίες της μέρες με τον αγαπημένο της σύζυγο, τα τρία παιδιά τους και εννέα εγγόνια τους.

Leave a Comment