Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ισπανός ακτιβιστής διέσωσε τον... Χάτσικο της Ναυπάκτου και γίνεται viral διεθνώς

Ισπανός ακτιβιστής διέσωσε τον... Χάτσικο της Ναυπάκτου και γίνεται viral διεθνώς

Ένας Ισπανός ακτιβιστής που διασώζει ζώα διεθνώς, υιοθέτησε τον... Χάτσικο της Ναυπάκτου! Πρόκειται για τον επίλογο τηςπρωτόγνωρης ιστορίας, κατά την οποία ένας σκύλος παρέμενε στον τόπο που σκοτώθηκε το αφεντικό του

Ο Ισπανός σε βίντεο του, που έχει γίνει ήδη viral στο διαδίκτυο, δείχνει τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να πάρει το σκυλίαπό το εικόνισμα που είχε στηθεί για το αφεντικό του στο σημείο που σκοτώθηκε, αλλά και τη νέα ζωή που του προσέφερε! Για τη διάσωση συνεργάστηκε με την ελληνίδα φιλόζωη Βάλια, στο νησί της Ύδρας, πριν καταλήξει στην εξοχή της Ναυπάκτου.

«Πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες και πολύπλοκες διασώσεις που έχουμε πραγματοποιήσει ποτέ», αναφέρει ο ίδιος στο βίντεο του διάρκειας 43 λεπτών, στο οποίο εξηγεί μάλιστα και τους λόγους που θεωρεί ότι έκανε καλά που απέσπασε το σκυλί από το

συγκεκριμένο σημείο. Ο Ισπανός ταξίδεψε από τη Βαλένθια, όταν έμαθε σε διεθνή ΜΜΕ για την ιστορία του... ελληνικού Χάτσικο.

«Είναι μια φανταστική ιστορία που πρέπει να δείτε», αναφέρει.

Δείτε το βίντεο:

Να σημειώσουμε ότι στα τέλη Ιουλίου, όταν και πραγματοποιήθηκε η... διάσωση, αρκετοί φιλόζωοι της Ναυπάκτου ανησύχησαν και έκαναν εκκλήσεις στον τοπικό Τύπο καθώς δεν γνώριζαν την τύχη του πιο... πιστού σκυλιού του κόσμου, μέχρι που ενημερώθηκαν με σημείωμα στον χώρο από τους διασώστες του.

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

Leave a Comment