Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ισχαιμικό επεισόδιο για τον Νίκο Χαρδαλιά (video)

Ισχαιμικό επεισόδιο για τον Νίκο Χαρδαλιά (video)

Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς, στον οποίο, όπως ανέφερε το Open TV, τοποθετήθηκαν δύο stents (ενδονάρθηκες), και πλέον δεν διατρέχει κίνδυνο.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», όπου και του τοποθετήθηκαν τα stents, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Χαρδαλιάς στο παρελθόν είχε υποστεί έμφραγμα.

0000

H περιπέτεια του Νίκου Χαρδαλιά έγινε γνωστή το μεσημέρι της Δευτέρας και ενώ ήταν σε εξέλιξη οι μεγάλες φωτιές στην Κερατέα και τα Βίλια. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υφυπουργός βρισκόταν στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας όταν υπέστη το ισχαιμικό επεισόδιο, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με δικό του μέσο.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν από το «Αγία Όλγα» για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Χαρδαλιά, αναφέρεται ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 14:30 το μεσημέρι. Άμεσα του έκαναν στεφανιογραφία και τοποθετήθηκαν δυο

stents.Θα παραμείνει μια ή δυο μέρες στο νοσοκομείο, για να παρακολουθείται η κατάστασή του.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:
«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς.

Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα

στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς.

Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση .

Ο Διοικητής

Χαράλαμπος Πρίφτης».

Παπαγεωργίου αντί Χαρδαλιά

Εξαιτίας του προβλήματος υγείας του υφυπουργού, όπως ανακοινώθηκε από την Πολιτική Προστασία «την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το

περιστατικό υγείας του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι».

Πληροφορούμενος τα νέα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, οι οποίες γνωστοποιούν πως, από την πρώτη στιγμή, βρέθηκε στο νοσοκομείο ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Leave a Comment