Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ιωάννα Παλιοσπύρου - Δείχνει για πρώτη φορα τα εγκαύματα της - Ο Γολγοθάς δίχως τέλος και η φωτογραφία μετά την 4ωρη επέμβαση

Ιωάννα Παλιοσπύρου - Δείχνει για πρώτη φορα τα εγκαύματα της - Ο Γολγοθάς δίχως τέλος και η φωτογραφία μετά την 4ωρη επέμβαση

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι συνεχίζει να δίνει μάχη με τα τραύματά της, εδώ και έναν χρόνο από το πρωινό της 20ης Μαΐου του 2020 που έπεσε θύμα, πηγαίνοντας στη δουλειά της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζει να ανεβαίνει τον Γολγοθά της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, με τρομερά καψίματα στο πρόσωπο και όχι μόνο και από τότε ξεκίνησε να ανεβαίνει τον Γολγοθά της, με το ένα χειρουργείο να διαδέχεται το άλλο.

0000

Πριν από περίπου δύο μήνες, η 36χρονη γυναίκα που έκανε την επίθεση και προκάλεσε τόσο μεγάλη ζημιά στην άτυχη Ιωάννα, καταστρέφοντας της ζωή της, παραδέχτηκε την πράξη της και ζήτησε συγνώμη.

Το 8ο χειρουργείο της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά την επίθεση με βιτριόλι

Την ίδια στιγμή, η Ιωάννα συνεχίζει την προσπάθεια να επιστρέψει στην κανονικότητά της και την Τρίτη, πραγματοποίησε το 8ο χειρουργείο της στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια, ανεβάζοντας φωτογραφία από την αίθουσα αναμονής, την ώρα που περίμενε για να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να προχωρήσει στη νέα επέμβαση.

Επίθεση με βιτριόλι Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ιωάννα

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Leave a Comment