Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ιωάννα Τούνη - Έχω πάει με γυναίκα και ήταν τέλεια - Μου αρεσε παρα πολυ που το εκανα

Ιωάννα Τούνη - Έχω πάει με γυναίκα και ήταν τέλεια - Μου αρεσε παρα πολυ που το εκανα

Άκουσα τον πατέρα μου να με αποκαλεί «μπάσταρδο».

Έπειτα από δέκα χρόνια απουσίας οΠέτρος Κωστόπουλοςεπιστρέφει σήμερα με το τριμηνιαίο coffee table magazineNitro, το οποίο κυκλοφορεί με μίασυνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ.

Πρόκειται για τηνΙωάννα Τούνη, η οποία συνήθως προκαλεί με την

0000

εκρηκτική της εμφάνιση, ωστόσο αυτή τη φορά αποφάσισε να το κάνει με τιςπιπεράτες αποκαλύψειςτης.

Η γνωστή Instagramer μιλώντας στον εκδότη, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από την προσωπική της ζωής.

Σύμφωνα με τα αποσπάσματα που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό», αρχικά αναφέρθηκε στην οικογένειά του και στον πατέρα της, τον οποίο έχασε πέρυσι, λέγοντας χαρακτηριστικά:«Στην αρχή ήξερα ότι οι γονείς μου

παντρεύτηκαν και χώρισαν. Μετά επειδή δεν έβλεπα φωτογραφίες από τον γάμο τους μου είπε η μαμά μου ότι κάηκε το φιλμ.Όταν πήγα στην Ρόδο να γνωρίσω τον μπαμπά μου έμαθα ότι δεν έχουν παντρευτεί.Μια μέρα από τις διακοπές εκείνες άκουσα τη μαμά και τον μπαμπά μου να μαλώνουν για το τίποτα και ο πατέρας μου είπε “Άσε με ρε Τάνια με το μπάσταρδο”!Για αυτόν ήταν απόλυτα φυσιολογικό να έχει τρία παιδιά από διαφορετικές γυναίκες που δεν έχουν αναγνωριστεί».

Στη συνέχεια η νεαρή επιχειρηματίας προχώρησε σε πιο προσωπικές αποκαλύψεις, αφού εξομολογήθηκε πως έχει συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα.

«Έχω πάει με γυναίκα. Ήταν τέλεια.Μου αρέσουν και οι άντρες και

οι γυναίκες. Για να κάνω σχέση με άντρες, μου αρέσουν περισσότερο αυτοί. Ίσως αν ζούσα σε μια κοινωνία που ήταν πιο αποδεκτός ο μη ετερόφυλος συνδυασμός, θα μπορούσα να κάνω σχέση και με γυναίκα.Μέχρι στιγμής δεν

έχω κάνει σχέση», τόνισε.

Leave a Comment