Ψυχαγωγία Ενημέρωση

«Καφέ της Χαράς»: Το Twitter αποχαιρετά τον Τρελαντώνη - «Θα μας λείψεις!! Αντίο!!»

«Καφέ της Χαράς»: Το Twitter αποχαιρετά τον Τρελαντώνη - «Θα μας λείψεις!! Αντίο!!»

Το σεναριακό εύρημα για την απουσία του Τρελαντώνη από το «Καφέ της Χαράς» έφερε συγκίνηση στο Twitter.

Το τέταρτο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς» προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής και σε αυτό, οι φανατικοί της σειράς αποχαιρέτισαν έναν από τους πιο αγαπημένους ήρωες στο Κολοκοτρωνήτσι. Όπως έγινε γνωστό, από τον ίδιο τον ηθοποιό Χάρη Γρηγορόπουλο που ερμηνεύει τον Τρελαντώνη, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να μείνει περισσότερα από τέσσερα επεισόδια στο «Καφέ της Χαράς»

«Δεν χάρηκαν και πολύ με τη συμμετοχή και με το ζόρι με άφησαν να κάνω τέσσερα επεισόδια» δήλωνε συγκεκριμένα ο τηλεοπτικός Τρελαντώνης, για την παραγωγή της σειράς «Έλα Στη Θέση Μου», όπου πρωταγωνιστεί επίσης. «Δεν γινόταν όμως να μην τα κάνω γιατί έπρεπε να γίνει μια σύνδεση μιας και είναι πολύ βασικός και αγαπημένος ήρωας ο Τρελαντώνης», συνέχιζε Χάρης Γρηγορόπουλος για τον ρόλο του στο «Καφέ της Χαράς».

Το σεναριακό τρικ για την απουσία του Τρελαντώνη στο «Καφέ της Χαράς»

Στο τέταρτο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς», η Χαρά αποφασίζει να επιστρέψει στην Αθήνα, παρά το γεγονός πως η κόρη της Βάλια επιμένει να μείνει και να ανοίξει και πάλι το καφέ.

Φεύγοντας λοιπόν από το χωριό, η Χαρά Χάσκα αποφασίζει να πάρει μαζί της για να τον προσέχει και τον

0000

Τρελαντώνη. Η σκηνή που οι δυο χαρακτήρες του «Καφέ της Χαράς» μπαίνουν στο αυτοκίνητο, συζητήθηκε πολύ στο twitter. Με αυτό τον τρόπο θα απουσιάσει και η Ρένια Λουιζίδου από τα επόμενα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς». Η ηθοποιός έχει δηλώσει πως θα επιστρέψει στο Κολοκοτρωνήτσι προς το τέλος της σεζόν.

Το Twitter αποχαιρετά τον Τρελαντώνη στο «Καφέ της Χαράς»

«Κρίμα πού δεν θα ξαναδείξει τον Τρελαντωνη πάντως» σχολιάζει κάποια στο twitter για την αποχώρηση του «Καφέ της Χαράς».

«Θα μας λείψεις Τρελαντωνη!!!! Αντιο!!!!!!» γράφει κάποιος άλλος για τον χαρακτήρα της σειράς «Το Καφέ της Χαράς».

«Χωρίς τη Χαρά και χωρίς τον Τρελαντώνη "Το Καφέ της Χαράς" δεν θα είναι ποτέ το ίδιο» σημειώνει κάποιος άλλος, παρακολουθώντας τη σειρά.

«Πάει η Χαρά και ο Τρελαντωνης σνιφ» γράφει κάποιος άλλος για την εξέλιξη της σειράς στο «Καφέ της Χαράς».

«Δυστυχώς το τελευταίο επεισόδιο με τον Τρελαντώνη» διαπιστώνει κάποιος άλλος στο Twitter.

Και οι τηλεθεατές που διαπιστώνουν πως το «Καφέ της Χαράς δεν θα είναι το ίδιο χωρίς τη Χαρά και τον Τρελαντώνη δεν έχουν τελειωμό.

Εκείνο που έκανε επίσης εντύπωση σε ορισμένους ήταν ο τρόπος που φρόντισε η Χαρά τον Τρελαντώνη καθώς έφευγαν από το χωριό. «Πόσο γελάω που έβαλε πίσω τον Τρελαντώνη!! Σαν τα παιδάκια!!» γράφει κάποιος για την σκηνή του «Καφέ της Χαράς».

«Έβαλε τον τρελαντωνη στο παιδικό καθισματάκι» έγραψε για την ίδια σκηνή κάποιος άλλο.

https://twitter.com/nadia10106/status/1220798003872763904

Leave a Comment