Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Καίτη Γαρμπή: Νύχτα τρόμου για την τραγουδίστρια και τον Διονύση Σχοινά -«Θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι»

Καίτη Γαρμπή: Νύχτα τρόμου για την τραγουδίστρια και τον Διονύση Σχοινά -«Θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι»

Ένοπλη ληστεία πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο σπίτι της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά στη Νέα Ερυθραία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τις καταθέσεις του Διονύση Σχοινά στην αστυνομία, τέσσερις κουκουλοφόροι έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι όπου μένει με την Καίτη Γαρμπή. Οι δράστες ήταν καλά προετοιμασμένοι, καθώς γνώριζαν την ώρα που θα επέστρεφε η Καίτη Γαρμπή από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Τέσσερις κουκουλοφόροι λοιπόν, με την απειλή όπλου, αιφνιδίασαν την τραγουδίστρια που είχε μόλις παρκάρει το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της. Οι δράστες ανάγκασαν την Καίτη Γαρμπή να ανοίξει με τα κλειδιά της την εξώπορτα του σπιτιού, στο οποίο κοιμόταν ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς.

Έδεσαν τον Διονύση Σχοινά και απειλούσαν με το όπλο την Καίτη Γαρμπή

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις, ο Διονύσης Σχοινάς ακούγοντας την φασαρία, βρέθηκε στο σαλόνι του σπιτιού, όπου συνάντησε τους κουκουλοφόρους να απειλούν με το όπλο την

0000

Καίτη Γαρμπή.

Τον έδεσαν στο σαλόνι και τον υποχρέωσαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο της οικογένειας, ενώ απειλούσαν διαρκώς με τα όπλα την Καίτη Γαρμπή. «Αν δεν μας ανοίξεις το χρηματοκιβώτιο θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα» φέρονται να τον απειλούν, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο ίδιος ο Διονύσης Σχοινάς στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Ερυθραίας που διερευνά την υπόθεσης.

Οι ληστές πήραν μικρό χρηματικό ποσό από το σπίτι της Καίτης Γαρμπή, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του Διονύση Σχοινά και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, προκύπτει πως οι δράστες παραφύλαγαν κρυμμένοι έξω από το σπίτι και επιτέθηκαν στην Καίτη Γαρμπή μόλις εκείνη πάρκαρε το αυτοκίνητό της.

Βίντεο: Υπήρχαν κάμερες ασφαλείας έξω από το σπίτι της Καίτης Γαρμπή

Στο ίδιο ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Μαζί Σου», αναφέρεται πως στο σπίτι της Καίτης Γαρμπή βρίσκονται εγκαταστημένες τουλάχιστον δύο κάμερες ασφαλείας, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές αν αυτές κατάφεραν να καταγράψουν κάτι που μπορεί να φανεί χρήσιμο στην έρευνα της αστυνομίας.

Καμία αντίδραση από Καίτη Γαρμπή και Διονύση Σχοινά

Ως το απόγευμα του Σαββάτου, τόσο η Καίτη Γαρμπή, όσο και ο Διονύσης Σχοινάς δεν είχαν κάνει κάποια ανάρτηση για το περιστατικό στους λογαριασμούς τους στα social media. Η τελευταία ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, αφορά σε ένα βίντεο από την εμφάνισή της στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά.

Λίγη ώρα αργότερα και αφού ολοκλήρωσε την εμφάνισή της, η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε αντιμέτωπη με τους τέσσερις κουκουλοφόρους έξω από το σπίτι της στη Νέα Ερυθραία.

Leave a Comment