Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κακοκαιρία στη Χαλκιδική - Η Σίσσυ Χρηστίδου περιγράφει όσα έζησε [βίντεο]

Κακοκαιρία στη Χαλκιδική - Η Σίσσυ Χρηστίδου περιγράφει όσα έζησε [βίντεο]

Να ξανασταθεί στα πόδια της προσπαθεί η Χαλκιδική, από την καταστροφική κακοκαιρία που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα της και άφησε πίσω της επτά νεκρούς.

Εκεί την ώρα της θεομηνίας, βρισκόταν και η Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια έζησε τρομακτικές στιγμές. Μάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας ανέβαζε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε νέο βίντεο που ανέβασε η Σίσσυ Χρηστίδου στο Youtube, αναφέρεται στην καταστροφική μανία της καταιγίδας που πέρασε από τη Χαλκιδική. Όπως είπε δεν υπήρχε ρεύμα, ενώ δεν είχε και σήμα το κινητό της τηλέφωνο.

«Στην αρχή δεν καταλάβαμε τι συμβαίνει, στην πορεία όμως καταλάβαμε ότι ήταν πιο σοβαρό. Έτριζαν τα παράθυρα, είχε πολύ έντονο θόρυβο και πετούσαν πράγματα γύρω μας. Δεν υπήρχε ρεύμα, δεν είχαμε καθόλου επικοινωνία, ούτε σήμα είχαμε στο κινητό Η ιστορία αυτή αναστάτωσε πολύ τα παιδιά. Δεν μπορούσαν να κοιμηθούν. Ήταν λίγο δύσκολο το βράδυ. Ήμασταν με κεριά, ακούγαμε κόσμο απ’ έξω, σειρήνες, συναγερμούς Το πρωί που ξυπνήσαμε δεν

είχαμε ούτε ρεύμα, ούτε νερό, γιατί πρέπει να λειτουργεί το πιεστικό για να έχουμε νερό Εδώ επικρατεί ένας πανικός Με τρομάζει όλο αυτό που συνέβη, με πιάνει θλίψη και αγωνία Νόμιζα ότι ήταν πολύ λιγότερο όλο αυτό από ότι συνέβη», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια για όσα συνέβησαν πριν από λίγες μέρες στη Χαλκιδική.

Leave a Comment