Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κακος χαμος στον Πάνο Κιάμο - Καταφερε να ξεσηκωσει τους λιγους καθημενους - Αδειο το μαγαζι

Κακος χαμος στον Πάνο Κιάμο - Καταφερε να ξεσηκωσει τους λιγους καθημενους - Αδειο το μαγαζι

Ο Πάνος Κιάμος έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Posidonio Music Hall, το οποίο επιστρέφοντας στη νυχτερινή διασκέδαση, με ασφάλεια και τηρώντας όλα τα νέα μέτρα που θέσπισε η Πολιτεία.

Ο Πάνος Κιάμος ξεσηκώνει τη νυχτερινή Αθήνα

0000

Ο Πάνος Κιάμος παρουσίασε ένα φρέσκο και ανανεωμένο πρόγραμμα που δούλεψε με την ομάδα του, έχοντας στο πλευρό του νέους καλλιτέχνες και ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του.

Συγκεκριμένα, μαζί του είναι ο Αναστάσιος Ράμμος, με τον οποίο μοιράζονται τη σκηνή στο τραγούδι «Στα χειρότερα», η Έλενα Τσαγκρινού, η οποία εκπρόσώπησε την Κύπρο στην Eurovision 2021, η Τάνια Καρρά, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο νικητής του

“House of fame” η Μαριάννα Κάρα και στα decks δίνει το ρυθμό ο DJ Pitsi.

Το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου

Με την πρεμιέρα του και την επιστροφή του στις πίστες, ο Πάνος Κιάμος κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Υπερβολές», σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη, στίχους Σάννυ Μπαλτζή και ενορχήστρωση από τον Κωνσταντίνο Παντζή.

Η νέα επιτυχία του τραγουδιστή έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή, τόσο στα ραδιόφωνα, όσο και στο YouTube, καθώς σε δύο εβδομάδες έχει ξεπεράσει τις 350.000 προβολές και παραμένει σταθερά στις τάσεις.

Ο Πάνος Κιάμος ξεσηκώνει τη νυχτερινή Αθήνα

Leave a Comment