Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Καλαμάτα: Οι τελευταίες στιγμές του άτυχου εικονολήπτη που σκοτώθηκε από σαΐτα

Καλαμάτα: Οι τελευταίες στιγμές του άτυχου εικονολήπτη που σκοτώθηκε από σαΐτα

Τις δραματικές τελευταίες στιγμές του 53χρονου Κώστα Θεοδωρακάκη, που έπεσε νεκρός από σαϊτοπόλεμο στην Καλαμάτα, κατέγραψε (κατά τραγική ειρωνεία) ο ίδιος ο άτυχος εικονολήπτης, αλλά και επισκέπτες με βίντεο και φωτογραφίες.

Ο Κώστας Θεοδωρακάκης, που άφησε πίσω του δύο παιδιά, εξέπνευσε επί τόπου, την ώρα του καθήκοντος: Οσο βιντεοσκοπούσε το έθιμο του σαϊτοπόλεμου, μια σαΐτα, ξέφυγε και τον χτύπησε στο κεφάλι, ξαπλώνοντάς τον νεκρό.

Το βίντεο που κατέγραψε ο ίδιος και δείχνει τη στιγμή που η σαΐτα έρχεται προς το μέρος του και τον χτυπά, είναι πραγματικά σοκαριστικό.

Δείτε την τραγική στιγμή στο 18:50

Το βίντεο που τράβηξε ο ίδιος ο εικονολήπτης

Μόλις έγινε αντιληπτό ότι ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί, επικράτησαν στιγμές αλλοφροσύνης.

Οι πρώτες στιγμές που ο κόσμος συνειδητοποιεί ότι έχει χτυπηθεί ο Κώστας Θεοδωρακάκης

Οι πρώτες στιγμές που ο κόσμος συνειδητοποιεί ότι έχει χτυπηθεί ο Κώστας Θεοδωρακάκης -Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ

Ανθρωποι άρχισαν να τρέχουν, άλλοι έσπευσαν για τις πρώτες βοήθειες, άλλοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Σοκαρισμένοι οι ντόπιοι σπεύδουν για τις πρώτες βοήθειες

Σοκαρισμένοι οι ντόπιοι σπεύδουν για τις πρώτες βοήθειες

Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργο Μπέζο, ο εικονολήπτης ήταν ήδη νεκρός όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Κόσμος πάνω από τον 53χρονο εικονολήπτη

Κόσμος πάνω από τον 53χρονο εικονολήπτη-Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ

Νέα βίντεο-σοκ

Στη δημοσιότητα ήρθαν και άλλα βίντεο-σοκ από τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ενα βίντεο από το best-tv.gr, αποτυπώνει την πορεία που πήρε η μοιραία σαΐτα που ξάπλωσε νεκρό τον 53χρονο αλλά και την αλλοφροσύνη που επικράτησε στο σημείο μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του εικονολήπτη.

Τραυματιοφορείς μεταφέρουν τον εικονολήπτη στο ασθενοφόρο

Τραυματιοφορείς μεταφέρουν τον εικονολήπτη στο ασθενοφόρο -Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ

Δείτε το βίντεο του best-tv.gr:

Η στιγμή που ο εικονολήπτης μεταφέρεται νεκρός στο ΕΚΑΒ

Η στιγμή που ο εικονολήπτης μεταφέρεται νεκρός στο ΕΚΑΒ -Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ

Αλλο βίντεο από το messinialive.gr δείχνει ότι λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα μια κοπέλα, που στεκόταν ακριβώς δίπλα στον 53χρονο, πανικόβλητη σκύβει, και γλιτώνει τελευταία στιγμή, με την σαΐτα να χτυπά τον άτυχο 53χρονο που κατέγραφε με την κάμερά του τον σαϊτοπόλεμο, ενώ αμέσως μετά το χτύπημα πανικόβλητος ο κόσμος τρέχει.

Από τα μεγάφωνα ακουγόταν το «Η ζωή εδώ τελειώνει»

Στο βίντεο του Best.gr αποτυπώνεται μια ακόμη τραγική ειρωνεία: Την ώρα που στον χώρο βρισκόταν το τελευταίο μπουλούκι σαϊτολόγων στα μεγάφωνα λίγο πριν το μοιραίο περιστατικό ακούγεται το τραγούδι «η ζωή εδώ τελειώνει».

Επτά συλλήψεις

Η ΕΛΑΣ προχώρησε σε επτά συλλήψεις στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν συλληφθεί έξι άτομα, τα οποία είναι μέλη «μπουλουκιού» που συμμετείχε στον σαϊτοπόλεμο και από το οποίο φέρεται να έφυγε η σαΐτα, που χτύπησε τον εικονολήπτη.

Επίσης, συνελήφθη και ένας δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ο υπεύθυνος για την εκδήλωση.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ σε έρευνα που έκανε Αστυνομία σε χώρο που κατασκευάζονται τα υλικά του σαϊτοπόλεμου, βρέθηκαν 69 σαΐτες και κάποια υλικά, τα οποία θα σταλούν στα εργαστήρια της Αστυνομίας.

Leave a Comment