Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Καλαμάτα: Υλικό από κάμερες ψάχνει η μητέρα που άφησε το μωρό της σε κάδο -Θέλει να αποδείξει ότι δεν ήθελε να το πετάξει

Καλαμάτα: Υλικό από κάμερες ψάχνει η μητέρα που άφησε το μωρό της σε κάδο -Θέλει να αποδείξει ότι δεν ήθελε να το πετάξει

Υλικό από κάμερες στη περιοχή όπου άφησε το μωρό της, ψάχνει η μητέρα από την Καλαμάτα που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η 24χρονη άφησε το νεογέννητο μωρό της σε κάδο σκουπιδιών, στη διασταύρωση των οδών Αριστοτέλους και Κανάρη, το βράδυ της Τρίτης. Η ίδια κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, ωστόσο μέσω των δικηγόρων της θέλει να αποδείξει ότι δεν ήθελε να το σκοτώσει, πετώντας το στα σκουπίδια, αλλά το άφησε εκεί, ώστε να το πάρει όποιος το δει, με την ελπίδα να το μεγαλώσει, γιατί η ίδια δεν άντεχε οικονομικά το βέρος.

Η 24χρονη βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Θα παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό, μέχρι να συνεδριάσει το Δικαστικό Συμβούλιο Καλαμάτας, μετά τη διαφωνία που προέκυψε μεταξύ εισαγγελέα και ανακρίτριας για την προφυλάκισή της ή μη.

Μητέρα βρέφους στη Καλαμάτα: Δεν το πέταξα, το άφησα να το πάρουν

Η νεαρή ισχυρίστηκε στις αρχές πως όταν επέστρεψε με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ από την Αθήνα, περνώντας από το σημείο άφησε τη χάρτινη σακούλα με το παιδί πάνω στον πέτρινο υπόγειο κάδο. Επιμένει στην κατάθεσή της ότι δεν το

0000

πέταξε, αλλά το άφησε επάνω στον κάδο για να το πάρει όποιος το δει, ενώ ισχυρίστηκε επίσης ότι για λίγη ώρα παρακολουθούσε στο σημείο να δει αν θα περάσει κανείς να το πάρει.

Οι συνήγοροί της κάνουν έκκληση για όποιον έχει κάμερα ασφαλείας στο σημείο, να βοηθήσει καθώς μπορεί να διαλευκάνει την υπόθεση, αφού θεωρούν πως η ύπαρξη υλικού μπορεί να αποδείξει τα λεγόμενά της. Προς το παρόν όμως δεν έχει βρεθεί υλικό από το σημείο. Προς το παρόν, έχει διαταχθεί άρση απορρήτου από το κινητό της, καθώς οι αρχές θέλουν να δουν αν όντως λέει αλήθεια ή αν υπάρχει κάποιος που την παρότρυνε να κάνει αυτή την πράξη.

Όπως είπε στην ανακρίτρια η 24χρονη, ο πατέρας του παιδιού αδιαφόρησε για την ύπαρξή του και η ίδια δεν μπορούσε να το μεγαλώσει μόνη της. Γι’ αυτό και πήγε στην Αθήνα, όπως είπε, για να του μιλήσει για τη γέννηση του παιδιού τους.

Leave a Comment