Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Καταγγελία: Πελάτης σε μπουζούκια ξυλοκόπησε την τραγουδίστρια

Καταγγελία: Πελάτης σε μπουζούκια ξυλοκόπησε την τραγουδίστρια

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σενυχτερινό κέντρο διασκέδασηςστηΘεσσαλονίκη, όταν θαμώνας μαγαζιού επιτέθηκε σωματικά στην τραγουδίστρια.

Το άσχημο συμβάν κατήγγειλε η ίδια η τραγουδίστρια, η Πωλίνα Απέργη, στην εφημερίδα Espresso, περιγράφοντας την απρόκλητη επίθεση εις βάρος της.

Όπως είπε:

"Ήμουν στην πίστα και έκανα το πρόγραμμα μου κανονικά. Τραγουδούσα και χόρευα στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανιζόμουν, μέχρι που συνέβη αυτό το περιστατικό. Κάποια στιγμή, κοντά στα ξημερώματα έγινε ένα μικρό διάλειμμα και κατέβηκα από το stage προκειμένου να πάω να πάρω ένα ποτό. Στην μπάρα όμως με πλησίασε ένας πελάτης, άγνωστος σε μένα, μου επιτέθηκε πισώπλατα με μανία. Με κλώτσησε στα οπίσθια και με τσίμπησε στο

0000

επίμαχο σημείο. Φορούσα μίνι.Γυρίζοντας προς το μέρος του, μου έριξε δύο μπουνιές στο πρόσωπο και άνοιξε η μύτη μου.Όλαέγιναν σε δευτερόλεπτα και δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Ευτυχώς τον κράτησαν οι υπόλοιποι θαμώνες, διαφορετικά δεν ξέρω που θα είχε φτάσει. Στην κατάσταση που ήμουν, με αίματα στο πρόσωπο, κάλεσα τον προσωπικό μου οδηγό να έρθει να με απομακρύνει από εκεί. Βγαίνοντας από το κέντρο για να φύγω, ο ίδιος άνθρωπος που μου επιτέθηκε φώναζε και μαινόμενος με απειλούσε "Θα σε κάνω, θα σε...". Δεν τον ξέρω, δεν τον είχα ξαναδεί, ούτε έχω προηγούμενα με κανέναν.Ίσωςείχε πιει, σκέφτομαι πάλι καλά που δεν ήμουν στην πίστα".

Κατήγγειλε, επίσης, πως οι άνθρωποι του μαγαζιού δεν την προστάτεψαν, δεν την υπερασπίστηκαν και πως δεν δεν επενέβη κανείς, ενώ η απάντησή τους ήταν πως ο δράστης "είναι συχνός πελάτης", γι' αυτό και η ίδια σταμάτησε τη συνεργασία μαζί τους μετά το περιστατικό.

Η εφημερίδα, μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφία με τα χτυπήματά της.

Leave a Comment