Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κατάθεση ψυχής της Ασπας Τσίνα: Αποκάλυψε ότι πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου

Κατάθεση ψυχής της Ασπας Τσίνα: Αποκάλυψε ότι πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Άσπα Τσίνα, η οποία και αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εντατική χημειοθεραπεία.

Η Άσπα που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο Fame Story πριν από 15 χρόνια, περιγράφει πως άρχισε να αισθάνεται ιδιαίτερα καταβεβλημένη, κάτι που την οδήγησε στον γιατρό. «Ξαφνικά ένιωθα ότι το σώμα μου είναι διαλυμένο» είπε αρχικά, για τις πρώτες μέρες που συνειδητοποίησε πως κάτι δεν πάει καλά με την υγεία της.

Το ένα έφερε το άλλο και η τραγουδίστρια βρέθηκε στον παθολόγο, που της έκανε την αποκάλυψη. «Άσπα μου μάλλον κατά 99% έχεις έναν αιματολογικό καρκίνο και μάλιστα συμπτωματικό, έχει δώσει δηλαδή συμπτώματα» θυμάται την πρώτη φορά που της ανέφεραν την αρρώστια της.

Βίντεο: Η Άσπα αποκαλύπτει πως διαγνώστηκε με αιματολογικό καρκίνο

Η Άσπα Τσίνα ξεκίνησε να εξομολογείται την ασθένειά της, λέγοντας πως θέλει να είναι εκείνη που το γνωστοποιεί και μαζί με αυτό, να περάσει ένα μήνυμα με θετικό πρόσημο.

0000

Άσπα Τσίνα: Στην φωτογράφηση κατέρρευσα

Η Άσπα, που φέτος έχει κυκλοφορήσει μετά από χρόνια ένα νέα τραγούδι με τον Φοίβο εξηγεί τι ακριβώς είναι η ασθένειά της. «Ορίζεται ως ο καρκίνος που τρώει τα οστά, αυτή είναι η κοινή ονομασία» λέει. Η Άσπα Τσίνα ωστόσο, θέλησε να ολοκληρώσει τα γυρίσματα για το νέο της βίντεο κλιπ πριν ξεκινήσει τον αγώνα ενάντια στην ασθένεια. «Τι είναι αυτό που θεωρείς ότι δεν έχεις ολοκληρώσει; Ότι δεν έχει μείνει μισό; Δεν πρέπει» αναρωτήθκε, όπως λέει τότε και στη συνέχεια εξήγησε πως έκανε το βίντεο κλιπ.

Η Άσπα Τσίνα περιγράφει πως την πρόδωσαν οι δυνάμεις της όσο βρισκόταν στα γυρίσματα. «Ένιωθα ότι με πονάει η μέση μου αλλά έλεγα, είναι κάτι που το θέλω να το κάνω και μπορώ. Δυο μέρες μετά τη φωτογράφηση κατέρρευσα. Τα πόδια μου πλέον δεν με κρατούσαν και με έπιασαν τα κλάματα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Άσπα Τσίνα: «Θα φύγω ευτυχισμένη»

Με μια απίστευτη πραότητα και ψυχραιμία, η Άσπα Τσίνα περιγράφει όλο αυτό που συμβαίνει με την υγεία της και λέει: «Ο μόνος που ήταν σε όλη αυτή τη φάση ψύχραιμος και ταυτόχρονα ένιωθα ότι με καταλαβαίνει ήταν ο γιος μου».

Η πρώην παίκτρια του Fame Story προκαλεί ανατριχίλα όταν αναφέρει: «Έζησα πάρα πολλά πράγματα, πάρα πολλά μέσα σε αυτά τα χρόνια και είμαι πανευτυχής. Αύριο το πρωί να μου έλεγε, “Άσπα μου, χαιρετάς”, θα σου έλεγα “θα φύγω ευτυχισμένη”» και πιστεύει πως το σημαντικό στη ζωή της, το έχει καταφέρει: «Έπρεπε να κάνω το συγκεκριμένο παιδί, η αποστολή μου εξετελέσθη».

Για την Άσπα Τσίνα, σημασία έχει να απολαμβάνει κανείς τη ζωή

«Είναι ένα μαγικό ταξίδι η ζωή. Στο ταξίδι θα τύχουν και αναποδιές, θα το πάθεις και το λάστιχο, μπορεί και να τρακάρεις» συνεχίζει η Άσπα Τσίνα προτρέποντας τους τηλεθεατές να απολαμβάνουν κάθε λεπτό της ζωής.

«Για μένα σημασία έχει να απολαμβάνεις τη ζωή και να διαχειρίζεσαι αυτά που σου συμβαίνουν με τέτοιο τρόπο που να διατηρείται η συμπαντική ισορροπία» λέει και συνεχίζει: «Ο φόβος μας κρατάει πίσω, όλους μας. Ο καθένας έχει τους δικούς τους, ας τους πολεμήσει, ας τους πατήσει κάτω».

Leave a Comment