Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κατερίνα Καινούργιου -Υπέροχε Σπύρο Μπιμπίλα χωρίς να με ξέρεις ήρθες και με αγκάλιασες όταν έκλαιγα

Κατερίνα Καινούργιου -Υπέροχε Σπύρο Μπιμπίλα χωρίς να με ξέρεις ήρθες και με αγκάλιασες όταν έκλαιγα

Κατερίνα Καινούργιου: «Υπέροχε Σπύρο Μπιμπίλα, χωρίς να με ξέρεις ήρθες και με αγκάλιασες όταν έκλαιγα»

ΗΚατερίνα Καινούργιουμε μια ανάρτηση της στο Instagram, θέλησε να ταχθεί υπέρ τουΣπύρου Μπιμπίλαστιςκατηγορίες που δέχεται τις τελευταίες ώρεςως πρόεδρος τουΣΕΗ.

Με μια ιστορία από το παρελθόν η

0000

παρουσιάστρια, δήλωσε πως ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν πάντοτε σπουδαίος.

Υπέροχε Σπύρο μου Γίνομαι ξανά 18 ετώνΘυμάμαι να εργάζομαι τότε στο Τηλεάστυ και να έρχομαι στα παρασκήνια της παράστασης για να πάρω συνέντευξη από τους συντελεστές Έτρεμα σαν το ψάρι Πρώτη φορά κρατούσα μικρόφωνο στη ζωή μου!

“Γνωστή” πρωταγωνίστρια τότε μου κάνει επίπληξη για την

απειρία μου, μου βάζει τις φωνές και εγώ αρχίζω να κλαίω από ντροπή. Χωρίς καν να με γνωρίζεις έρχεσαι, με παίρνεις αγκαλιά και της λες “τι σου φταίει το κορίτσι; τη δουλειά του κάνει”. Για μένα όπως και για πολλούς φίλους δεν δικαιώνεσαι τώρα. Πάντα ήσουν στην κορυφή. Γιατί είσαι υπέροχος και κύριος σε όλα”, έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τον Σπύρο Μπιμπίλα

σπύρος ωμπιμπίλας καινούργιου

Σοφία Μπεκατώρου: «Μη γίνεις κάθαρμα, γίνε Σπύρος Μπιμπίλας»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ηΣοφία Μπεκατώρουθέλησε να εκφράσει την υποστήριξή της στον Σπύρο Μπιμπίλα μετά από τιςδηλώσεις που έκανε εις βάρος του ο Δημήτρη Λιγνάδης στην απολογία του.

Η αθλήτρια ήταν αυτή που άνοιξε τον «Ασκό του Αιόλου» με την καταγγελία της για τον παράγοντα και από εκείνη τη στιγμή,παρόλο που η δική της υπόθεση παραγράφηκε, βρίσκεται στο πλευρό των θυμάτων και τα στηρίζει με κάθε πιθανό τρόπο.

Αυτή τη φορά προστέθηκε στη λίστα των ανθρώπων που εξέφρασαν δημόσια την υποστήριξή τους στον Σπύρο Μπιμπίλα, με μία αποστομωτική ανάρτηση.

σπύρος μπιμπίλας κατερίνα καινούργιου

Πηγή : youweekly.gr

Leave a Comment