Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κατερίνη: Θρήνος στην κηδεία της 17χρονης και της μητέρας της -Κατέρρευσε η γιαγιά της [εικόνες]

Κατερίνη: Θρήνος στην κηδεία της 17χρονης και της μητέρας της -Κατέρρευσε η γιαγιά της [εικόνες]

Σπαραγμός στην κηδεία της 17χρονης στην Κατερίνη και της 45χρονης μητέρας της.

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα κοντά στην Κατερίνη. Το αυτοκίνητο της μητέρας κατέληξε στη χαράδρα κάτω από άγνωστες συνθήκες. Τις δύο γυναίκες αναζητούσαν επί 9 μέρες οι δικοί τους άνθρωποι καθώς έφυγαν για μια βόλτα και δεν έδωσαν ποτέ ξανά σημείο ζωής. Υστερα από ημέρες ερευνών, drone εντόπισε το μπλε αυτοκίνητο της 45χρονης στη χαράδρα. Λίγο αργότερα, οι διασώστες που κατέβηκαν στο σημείο βρήκαν τις δύο γυναίκες νεκρές. Οι εικόνες του διαλυμμένου αυτοκινήτου συγκλονίζουν.

Σήμερα, ο τραγικός πατέρας και σύζυγος, ο οποίος είχε γράψει μετά τον εντοπισμό τους μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook, τις αποχαιρέτησε. Μαζί του, στο τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι της οικογένειας. Η κηδεία των γυναικών γίνεται από εκκλησία δίπλα στο σπίτι τους. Ο πόνος βουβός τη στιγμή που τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από το θάνατό τους εξακολουθούν να πλανώνται στην ατμόσφαιρα.

0000

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η γιαγιά της 17χρονης κοπέλας και μητέρα του χαροκαλμένου πατέρα, έχασε τις αισθήσεις της μέσα στην εκκλησία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή έδειξε ότι ο θάνατος και των δύο ήταν ακαριαίος και προήλθε κατά την πτώση του οχήματος, την ίδια μέρα που χάθηκαν τα ίχνη τους. Ο τραγικός πατέρας, που έχει δύο ακόμη παιδιά, πάντως, φαίνεται να μην ενστερνίζεται το σενάριο της αυτοκτονίας.
Φωτογραφίες: pierianews.gr

Leave a Comment