Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Καθαρά Δευτέρα δε θα πετάξουμε αετό και Τσικνοπέμπτη θα ψήσουμε εξω στο

Καθαρά Δευτέρα δε θα πετάξουμε αετό και Τσικνοπέμπτη θα ψήσουμε εξω στο

Παγώνη: «Καθαρά Δευτέρα δε θα πετάξουμε αετό, Τσικνοπέμπτη θα ψήσουμε στo μπαλκόνι»

ΗΜατίνα Παγώνημίλησε στο Mega και ξεκαθάρισε πως την Καθαρά Δευτέρα δεν θα πετάξουμε χαρταετό, την Τσικνοπέμπτη θα ψήσουμε στο μπαλκόνι και τοΠάσχαθα κάνουμε με μέτρα.

Αρχικά, η Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών εξέφρασε την

0000

ανησυχία της για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία, λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας στην χώρα μας.

Ματίνα Παγώνη: “Έχουν καλυφθεί το 90% των ΜΕΘ”

Όπως υπογράμμισε ηΜατίνα Παγώνη«τα πράγματα στα νοσοκομεία είναι πολύ δύσκολα. Έχουν καλυφθεί το 90% των ΜΕΘ. Τώρα ξεκινά το δεκαπενθήμερο μετά το lockdown, και τώρα, από την επόμενη εβδομάδα, αναμένουμε μείωση των κρουσμάτων και των εισαγωγών. Δεν περιμένουμε άμεση μείωση των ασθενών στις ΜΕΘ».

Μετά τις 15 Μαρτίου προτείνει η Ματίνα Παγώνη άνοιγμα σχολείων και καταστημάτων με ειδικές συνθήκες

Σχετικά με το lockdown και τις ανακοινώσεις που πρόκειται να

γίνουν για επέκταση των περιοριστικών μέτρων, η κυρία Παγώνη επεσήμανε ότι «με βάση τα δεδομένα να δούμε αν από τις 15 Μαρτίου, θα μπορούμε να εισηγηθούμε κάποιο άνοιγμα», αναφερόμενη στα σχολεία και να μπορεί και ο κόσμος να πάει σε ένα κατάστημα με ειδικές συνθήκες να ψωνίσει.

Αρνητική η Ματίνα Παγώνη στο πέταγμα χαρταετού, θετική στο ψήσιμο στο μπαλκόνι την Τσικνοπέμπτη

Όσον αφορά την Καθαρά Δευτέρα, ηΜατίνα Παγώνηξεκαθάρισε: «Δεν θα πετάξουμε χαρταετό. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, δεν μπορούμε να βγούμε όλοι έξω και να δημιουργηθεί συνωστισμός».

«Στο μπαλκόνι την Τσικνοπέμπτη μπορείτε να ψήσετε. Θα μιλάτε και με τους διπλανούς σας και όλα θα είναι πολύ καλά. Νομίζω ότι μια οικογένεια μπορεί να ψήσει και να περάσει ωραία. Επειδή ακόμα έχουμε 1700 και κρούσματα, καλό θα ήταν να είμαστε προσεχτικοί. Μπορούμε να ψήσουμε και να περάσουμε καλά ως οικογένειες. Κάποιοι άνθρωποι επί ένα χρόνο δεν έχουν κάνει τίποτα, οι γιατροί και το υγειονομικό προσωπικό», πρόσθεσε ηΜατίνα Παγώνηαναφερόμενη στην Τσικνοπέμπτη.

Η εκτίμηση τηςΜατίνας Παγώνηγια το Πάσχα

«Για τοΠάσχα, έχω πει εδώ και καιρό, ότι θα είναι

με μέτρα, μάσκες, αποστάσεις, και με προσοχή στον αριθμό των ατόμων. Όχι, δε θα είναι σαν το περσινό. Όλα θα εξαρτηθούν από το τι παρτίδες εμβολίων θα πάρουμε», σημείωσε για το Πάσχα.

Τέλος, για το πιστοποιητικό εμβολιασμού, κατέληξε πως «για να πάω εγώ στο εξωτερικό που θέλω να πάω σε ένα συνέδριο, φυσικά θέλω να έχω μία πράσινη κάρτα να τη δείχνω και να τελειώνω. Δεν μπορώ να μπαίνω σε καραντίνα σε

ξενοδοχεία».

Leave a Comment