Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κατσαρίδα με επιπλοκές σε εγκυμοσύνη υπεβλήθη σε εγχείρηση και τώρα είναι καλά

Κατσαρίδα με επιπλοκές σε εγκυμοσύνη υπεβλήθη σε εγχείρηση και τώρα είναι καλά

Αν δεν αντέχετε ούτε το να ακούτε την λέξη κατσαρίδα, καλό θα ήταν να μην διαβάσετε τίποτα παραπάνω. Και κυρίως να μην δείτε τις εικόνες.

Μια ομάδα ειδικών σε κτηνιατρική κλινική στο Κρασνογιάρσκ τηςΡωσίας, υπέβαλαν πρόσφατα σε επιτυχή επέμβαση μια κατσαρίδα (!) όπως μεταδίδει το Russia Today.

Τι κι αν οι κατσαρίδες προκαλούν αηδία στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού; Για κάποιους αποτελούν αγαπημένο κατοικίδιο!

Δεν είναι παράξενο λοιπόν που ο ιδιοκτήτης της εν λόγω ασθενούς, μιας τεράστιας κατσαρίδας της οικογένειας των Βλαβεριδών, που προέρχεται από τη ζούγκλα της Νότιας Αμερικής, απευθύνθηκε στους ειδικούς για να σώσει το ζωάκι του, όταν κινδύνεψε η ζωή του. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι πιθανόταταθα ήταν πιο εύκολο και φτηνό για τον ίδιο να προμηθευτεί μια άλλη κατσαρίδα για να την αντικαταστήσει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ρωσικού μέσου, η συγκεκριμένη κατσαρίδα ανήκει στο είδος Archimandrita, που φτάνει τα

0000

οκτώ εκατοστά όταν ενηλικιωθεί. Η «ασθενής» είχε παρουσιάσει μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της,με αποτέλεσμα το «κουκούλι» μέσα στο οποίο αναπτύσσονται οι απόγονοί της να μην εισέρχεται στο σώμα της, όπως είναι το φυσιολογικό.

Click4more:Αυτές είναι οι πιο συγκινητικές διαφημίσεις που έχετε δει ποτέ για τα Χριστούγεννα!

Το γεγονός ότι παρέμενε εκτός του σώματός της, εξέθετε την κατσαρίδα σε μεγάλο κίνδυνο μόλυνσης. Έτσι οι κτηνίατροι αποφάσισαν να υποβάλλουν την κατσαρίδα σε αναισθησία και να αφαιρέσουν από το εξωτερικό «κουκούλι» την κάψα με τα γονιμοποιημένα αβγά, για να μπορέσει στη συνέχεια το σώμα της να το απορροφήσει.

Η επείγουσα επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι γιατροί, περήφανοι για το έργο τους ανήρτησαν φωτογραφίες από την επέμβαση και την μικρούλα κατσαρίδα στη σελίδα της κλινικής στο Vkontakte.

Το έντομο έχει πλέον επιστρέψει στον ιδιοκτήτη του, και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως. «Ευχόμαστε τα καλύτερα σε αυτήν την καλλονή», έγραψε το προσωπικό της κλινικής στην ανάρτησή του.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο, θα πρέπει να σημειωθεί, είναι για γερά στομάχια. Ή για να το θέσουμε πιο σωστά για άδεια στομάχια.

Δείτε τις εικόνες με την εγχειρισμένη κατσαρίδα

κατσαρίδα

κατσαρίδα

κατσαρίδα

κατσαρίδα

Leave a Comment