Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Keanu Reeves: Γιατί δεν ακουμπάει τους ανθρώπους με τους οποίους φωτογραφίζεται;

Keanu Reeves: Γιατί δεν ακουμπάει τους ανθρώπους με τους οποίους φωτογραφίζεται;

Ο Keanu Reeves δεν ανήκει στους σταρ που δεν κάνουν τα χατίρια των θαυμαστών τους. Έτσι ο Reeves δέχεται πάντα με χαρά να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές του, όταν του το ζητούν, όσο κουρασμένος κι αν είναι. Κάποιος όμως παρατήρησε μία ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια από της φωτογραφίες του Keanu με τους θαυμαστές του.

Όπως, θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο Keanu Reeves βγάζει την φωτογραφία, και ενώ το χέρι του το έχει πίσω από την πλάτη της θαυμάστριάς του, δεν την ακουμπάει.

Οι φωτογραφίες αυτές δημοσιεύθηκαν σε σελίδα στο Facebook και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφεραν να συγκεντρώσουν χιλιάδες likes και σχόλια.

Μάλιστα, όλοι αποκάλεσαν τον Keanu Reeves τζέντλεμαν και μερικά από τα σχόλια ήταν:

«Όσο περισσότερα ανακαλύπτω γι’ αυτόν, τόσο περισσότερο τον συμπαθώ» ενώ κάποιος άλλος έγραψε πως ο ηθοποιός είναι «δώρο από τον Θεό». Κάποιοι άλλοι βέβαια, σχολίασαν αυτή του την κίνηση διαφορετικά και ανέφεραν ότι το κάνει αυτό για να προστατέψει τον εαυτό του, έπειτα από αυτά που ακούστηκαν για σεξουαλική παρενόχληση.

«Φέρεται έξυπνα γιατί δεν θέλει να τον χαρακτηρίσουν σεξιστή» έγραψε κάποιος και ένας άλλος πρόσθεσε: «Το γεγονός ότι πρέπει να κάνω αυτό το πράγμα για να προστατεύσει τον εαυτό του, δείχνει την θέση της ηθικής στην κοινωνία».

Leave a Comment