Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κι όμως ο Δημήτρης Σταρόβας υπήρξε αδύνατος – Η φωτογραφία που το αποδεικνύει [εικόνα]

Κι όμως ο Δημήτρης Σταρόβας υπήρξε αδύνατος – Η φωτογραφία που το αποδεικνύει [εικόνα]

Είναι ένας από τους καλλιτέχνες, με πληθωρική μορφή, που το χιούμορ του είναι αξεπέραστο. Κι όμως ο Δημήτρης Σταρόβας υπήρξε αδύνατος και θέλησε να το αποδείξει.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, που πέρυσι ήταν κριτής στο Your Face Sounds Familiar, προκαλώντας γέλια με τις ατάκες του, είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο και αναρτά συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά του, χωρίς να διστάζει να διακωμωδεί τον εαυτό του. Του αρέσει, επίσης, να αναρτά φωτογραφίες από το παρελθόν.

«Για όσους δεν πιστεύουν» - Η φωτογραφία του αδύνατου Δημήτρη Σταρόβα από την εφηβεία

Κι ενώ η αγαπημένη του, Άννα Σταθάκη, είναι γυμνάστρια, δεν έχει καταφέρει να τον κάνει να αδυνατίσει, ωστόσο, ο Δημήτρης Σταρόβας θέλησε να δείξει σε όλους πως κι αυτός υπήρξε κάποτε αδύνατος. Συγκεκριμένα, ανάρτησε μία φωτογραφία του από την εφηβεία, που είναι αν δεν έλεγε ότι είναι αυτός, θα ήταν αδύνατον να το καταλάβει κανείς.

0000

Η φωτογραφία του Δημήτρης Σταρόβα από την εφηβεία με την ξαδέρφη του/Φωτογραφία: Instagram/ dstarovas_official

Στην φωτογραφία, ποζάρει με την ξαδέρφη του, με τον ίδιο να φορά ένα κόκκινο πουλόβερ με v και λευκό πουκάμισο κρατώντας αγκαζέ την ξαδέρφη του. Στην λεζάντα της φωτογραφίας, ο Δημήτρης Σταρόβας ,έγραψε: «Με ξαδέλφη Τούλα στην εφηβεία...Για όσους δεν πιστεύουν ότι υπήρξα και αδύνατος!».

Leave a Comment